| | |

קציצות בשר ממולאות בטחינה על חציל קלוי

קציצות בשר מטוגנות, במילוי טחינה ועל מצע חציל קלוי! מתכון קל לארוחת שף!
בהשראת: נועם זיגדון
ציון 4.67 על ידי 6 דירוגים
קציצות בשר ממולאות בטחינה על חציל קלוי

קציצות בשר מטוגנות על מצע חציל קלוי וטחינה עשירה מעל! ארוחת גורמה, שמכינים בקלות, אצלכם במטבח!

רוצים להרשים את כל המשפחה במנה מיוחדת ועשירה בטעמים מעלפים? בדיוק למצב הזה דאגנו לכם למתכון קל, של קציצות בשר טחון מטוגנות, במילוי טחינה ועם צורת הגשה יוצאת דופן! על חציל קלוי ושפע של טחינה להשלמת המראה ושדרוג הטעמים!

מתכון לקציצות מטוגנות משגעות, עסיסיות ורכות, שמכינים בקלות שיא! מתכון לקציצות בשר מטוגנות – חוויית טעמים עשירה, עם הגשה חגיגית ומרשימה שתגרום לכם להרגיש שאתם יושבים במסעדת שף!

ספר המתכונים של נועם זיגדון

 

קציצות בשר מטוגנות ממולאות בטחינה על חציל קלוי
צילום: נועם זיגדון

למה באמת כדאי לכם: קציצות בשר מטוגנות

  • מתכון שמכינים בקלות שיא וכל אחד יכול להכין בבית בלי בעיה!
  • מתכון למנה טעימה שכל הילדים יזללו, והמבוגרים – לבטח!
  • מנה עשירה ומפנקת לכל המשפחה שתרשים גם את האורחים!
  • מתכון כל כך פשוט שאפשר להכין גם בימי שגרה עמוסים!

 

שורה תחתונה: לקחת את הישן והטוב, להוסיף לו טוויסט קל והופ – יש לכם ארוחת גורמה מרשימה! 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:

קציצות בשר ממולאות בטחינה על חציל קלוי

קציצות בשר ממולאות בטחינה על חציל קלוי

קציצות בשר מטוגנות, במילוי טחינה ועל מצע חציל קלוי! מתכון קל לארוחת שף!
ציון 4.67 על ידי 6 דירוגים
לדרג
באדיבות: נועם זיגדון

ציוד

מגש קוביות קרח או תבנית סיליקון עם שקעים קטנים

המצרכים

  • 1 קילו בשר טחון
  • 2 בצלים (בינוניים קצוצים דק)
  • 3 כפות פירורי לחם
  • 4 שיני שום (או אבקת שום)
  • צרור פטרוזיליה (קצוצה)
  • 1 כף שטוחה תבלין לקציצות
  • 1 כפית כמון
  • מלח ופלפל
  • מעט שמן (לטיגון הקציצות)

למילוי:

  • סלט טחינה

להגשה:

  • 1 חציל (שלם)
  • ½ לימון
  • פלפל שחור גרוס
  • 2 שיני שום
  • מלח
  • שמן זית

אופן ההכנה

  • לצקת את הטחינה לתוך מגש של קוביות קרח קטנות או תבנית סיליקון עם שקעים קטנים ומכניסים להקפאה.
  • בכף היד נניח מעט מתערובת הבשר, ובמרכז נניח קוביית טחינה קפואה.
  • נסגור את הקבב עם כמות נוספת של בשר ואז נהדק לקציצה עגולה ויפה.
  • נחמם מחבת פסים עם מעט שמן, ונטגן את הקציצות משני הצדדים.
  • בזמן ההגשה - צולים חציל שלם על האש או בתנור.
  • בצלוחית קטנה מערבבים חצי לימון, פלפל שחור גרוס, 2 שיני שום, מלח ושמן זית, ואז יוצקים מעל לחציל.
  • נניח את הקציצות על החציל ונזלף סלט טחינה.
  • נפזר מעל כוסברה קצוצה או פטרוזיליה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: קציציות בשר ממולאות

הבשר בלי ביצים בכלל?
אכן לא צריך.
טחינה גולמית או עשויה?
טחינה מעובדת אבל אפשר גם גולמית.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

אין על ארוחת צהריים משביעה ומזינה למלא את המצברים כמו שצריך – מסכימים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

 מחפשים עוד רעיונות? עשרות מתכוני ארוחות צהריים מנצחים מחכים לכם – עכשיו באתר!

 

מקור: קציצות בשר ממולאות – נועם זיגדון

Similar Posts

4 Comments

    1. היי מירי,את החציל צולים שלם על האש או גם בתנור, איך שאוהבים ואז יוצקים מעלוי את התיבול כמו שרשום במתכון למעלה. בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?