| |

עוגת גבינה גבוהה שמצליחה גם מהפעם הראשונה

מרקם גבינתי וחלומי עם טעם עשיר
בהשראת: דינה חיים
ציון 4.39 על ידי 21 דירוגים
עוגת גבינה גבוהה

גם אתם תמיד פחדתם להכין עוגות גבינה? אז תכירו את המתכון שישנה לכם את המשחק ותמיד יבטיח תוצאות שיא השלמות אפילו מהפעם הראשונה!

קבלו מתכון לעוגת גבינה גבוהה ורכה בטירוף שתמיד מצליחה עם מרקם גבינתי וחלומי שנמס בפה, וטעם גבינה עשיר שעושה לכם חגיגה בפה.

עוגה פשוטה והכי קלה להכנה שכל בשלן מתחיל יכול להכין בעיניים עצומות, ובתמורה ליהנות מחווית טעמים מענגת במיוחד!

מתכון באדיבות: דינה חיים

ספר המתכונים של דינה חיים

 

עוגת גבינה גבוהה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת גבינה גבוהה

עוגת גבינה גבוהה שמצליחה גם מהפעם הראשונה

מרקם גבינתי וחלומי עם טעם עשיר
ציון 4.39 על ידי 21 דירוגים
לדרג
באדיבות: דינה חיים

ציוד

תבנית קוטר 24

המצרכים

  • 2 קופסאות גדולות גבינה לבנה 5% (1 ק"ג)
  • 1 שמנת חמוצה 15%
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 6 ביצים (מופרדות)
  • 4 כפות שטוחות אינסטנט פודינג וניל
  • 6 כפות שטוחות קורנפלור

לקרם:

  • 1 שמנת מתוקה להקצפה (250 מ"ל)
  • 1 כוס חלב
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה

  • במיקסר מקפיצים את ה-6 חלבונים עם רבע כוס סוכר
  • בקערה נפרדת מערבבים את שאר החומרים ואז מוסיפים את הקצף לתערובת הגבינה ולצקת לתבנית משומנת בלי נייר אפייה.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם 160 מעלות למשך 45 דקות של אפייה. לשים תבנית מים בתחתית התנור ואת התבנית של העוגה לשים באמצע התנור.
  • לאחר אפייה, משאירים את העוגה בתנור בערך שעה.
  • אם רוצים להכין קרם - מקציפים את כל החומרים ביחד ומורחים מעל לעוגה. אפשר גם לשים בתוך הבלילה לפני האפייה אם אוהבים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת גבינה קלה

מסננים מהגבינות את הנוזלים?
אין צורך במתכון זה.
מה עושה את העוגה גבוהה?
את ההפרדה של הביצים ותבנית המים.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות גבינה מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת גבינה – דינה חיים

Similar Posts

7 Comments

  1. 5 stars
    עוגה מעולה, פעם ראשונה שאני עושה עוגת גבינה שמצליחה ישר. עשיתי אותה פעמיים, ויצאה מצויינת. הוספתי גירוד של קליפת לימון.

      1. היי רובינה, זמן האפייה משתנה מעט מתנור לתנור אך אמור להספיק, לא לשכוח שמשאירים את העוגה בתנור בערך שעה והיא ממשיכה להיאפות גם אז. בהצלחה ובתיאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements