Advertisements
| |

חלות עגולות הכי מושלמות לשבת

טעם מושלם במרקם רך ואוורירי
בהשראת: נועם זיגדון
ציון 4.72 על ידי 7 דירוגים
חלות עגולות הכי מושלמות לשבת
Advertisements

אין שבת בלי חלה רכה ואיתה ריחות האפייה המגרים שממלאים את הבית, והטעם הנפלא שמשדרג את היום לכל מי שהתמזל מזלו לטעום!

אז קבלו מתכון לחלות עגולות הכי מושלמות לשבת, שמכינים מבצק חלומי נוח לעבודה הנותן מרקם רך ואוורירי וחווית טעמים וכל זה במראה מרשים שאין כמוהו.

חלה יפהפיה בצבעי זהב מהממים שתמיד מזמינה את כל מי שעובר במטבח לתלוש חתיכה ולהתענג על כל ביס. את המתכון הזה אין סיכוי שלא מכינים!

מתכון באדיבות: נועם זיגדון

ספר המתכונים של נועם זיגדון

 

חלות עגולות הכי מושלמות לשבת

Advertisements

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

Advertisements

חלות עגולות הכי מושלמות לשבת

חלות עגולות הכי מושלמות לשבת

טעם מושלם במרקם רך ואוורירי
ציון 4.72 על ידי 7 דירוגים
לדרג
באדיבות: נועם זיגדון

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה
Advertisements

המצרכים

  • 2 ק"ג קמח
  • 4 כפות סוכר
  • 4 כפות שמרים יבשים
  • 1 שקית משפר אפיה (של שמרית)
  • 2 כפות מלח
  • 5 כוסות מים פושרים
  • ½ כוס שמן
Advertisements

אופן ההכנה

  • ממיסים את השמרים עם הסוכר וכוס מים, ואז מוסיפים את הקמח.
  • מעל הקמח שמים מלח ומשפר אפיה. מוסיפים 4 כוסות מים ואז ללוש לבצק
  • לקראת הסוף מוסיפים את השמן ומתפיחים כשעה.
  • מורידים אוויר ואז מפזרים מעט קמח על משטח עבודה
  • מחלקים ל-9 כדורים ומניחים בתבנית, ומתפיחים שוב כ-20 דקות.
  • מברישים בביצה ומפזרים שומשום
  • אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד להזהבה.
  • לאחר אפיה מכסים במגבת לשמירת הרכות. כשמתקרר מכניסים לשקית אטומה .
Advertisements

הערות וטיפים

סרטון אופן הכנה:

 
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Advertisements

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements