| | | |

עוגת גבינה בחושה מעולה

מרקם גבינתי רך וחלומי עם טעם עשיר
בהשראת: נועם זיגדון
ציון 4.60 על ידי 60 דירוגים
עוגת גבינה

המלכה הלבנה שבמהירות תהפוך לעוגת השבת הקבועה ותפנק אתכם בטעמים מענגים שישאירו אתכם המומים!

קבלו מתכון הכי קל וטעים ולעוגת גבינה בחושה המקבלת טעם שיא השלמות עם מרקם גבינתי רך וחלומי, וציפוי שמנת עשיר המשדרג את הטעם ברמות.

עוגה קלילה והכי פשוטה להכנה שאפשר להכין בעיניים חצי עצומות, ולפנק את כל המשפחה בחווית טעמים שאינה מן העולם הזה. חובה להכנה!

מתכון באדיבות: נועם זיגדון

ספר המתכונים של נועם זיגדון

 

עוגת גבינה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת גבינה

עוגת גבינה בחושה מעולה

מרקם גבינתי רך וחלומי עם טעם עשיר
ציון 4.60 על ידי 60 דירוגים
לדרג
באדיבות: נועם זיגדון

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה
תבנית 24

המצרכים

  • 1 חבילה קטנה פתי בר ( 250 גרם)
  • 100 גרם חמאה (מומסת)

לשכבה שנייה:

  • 500 גרם גבינה לבנה (5%)
  • 1 גביע שמנת חמוצה (15%)
  • ½ כוס סוכר לבן
  • 2 ביצים L
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כפות קמח

לציפוי:

  • 1 גביע שמנת חמוצה (15%)
  • 2 כפות סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל (או תמצית וניל)

אופן ההכנה

  • נחמם תנור ל-180 מעלות.
  • נפורר היטב את הפתי בר ונמיס את החמאה ואז נערבב עם פירורי הפתי בר ונהדק את הפירורים לתחתית התבנית
  • למלית - נשים בקערה בינונית את כל חומרי המלית ונערבב היטב עם כף או מטרפה עד שהתערובת אחידה ללא גושים.
  • נשפוך את תערובת הגבינה מעל הפירורים.
  • נאפה בתנור למשך 25 דקות עד אשר התערובת לא רוטטת ומזהיבה מעט בקצוות. לאחר מכן נוציא מהתנור
  • לציפוי - נערבב את כל חומרי הציפוי. נמרח את הציפוי על העוגה בזהירות ונכניס חזרה לתנור ל-5 דקות נוספות
  • נכניס למקרר לכמה שעות לפני ההגשה

הערות וטיפים

סרטון אופן הכנה:

 
 
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת גבינה


שאלות נפוצות: עוגת גבינה בחושה

אפשר בציפוי במקום שמנת חמוצה שמנת להקצפה?
אפשר בהחלט.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות גבינה מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת גבינה בחושה – נועם זיגדוןגם בפייסבוק!

Similar Posts

18 Comments

  1. האם אפשר בלי הפתיבר
    ואם אפשר בקמח ללא גלוטן
    או אנסטנד פודינג וניל במקום קמח רגיל

      1. היי זאנט ,אפשר לוותר על תחתית הפתי בר או להכין תחתית ללא גלוטן:
        ▢100 גרם אגוזי לוז קלויים (או שקדים טחונים)
        ▢100 גרם חמאה
        ▢½ כוס אבקת סוכר

        ולגבי הקמח אפשר 2 כפות קורנפלור במקום. בהצלחה!

  2. 5 stars
    לא ייאמן, כל כך קל להכנה וכל כך טעים. אין את כל הסיבוכים שבאפיית עוגת גבינה והטעם מושלם. אני מתכוונת לאמץ את המתכון לעתיד. תודה!

4.60 from 60 votes (54 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements