| | |

אצבעות פסטה מטוגנות ומשגעות

רכות מבפנים וקריספיות בטירוף מבחוץ
בהשראת: ליטל כהן
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
אצבעות פסטה מטוגנות ומשגעות

כשרוצים באמת להרשים כמו שצריך, חושבים מחוץ לקופסא ומפתיעים את כולם בפינוק יצירתי ומענג שישאיר אותם המומים!

קבלו מתכון נדיר ויצירתי לאצבעות פסטה מוקרמות, מצופות בפנקו ומטוגנות, עם טעם הכי משגע שיש, ומרקם רך וחלומי מבפנים עם קריספיות מטריפה מבחוץ.

מעדן מושלם ומדהים המגרה את כל מי שבסביבה בריחות מטריפים, ומפתיע אותם בחווית טעמים עשירה שתשאיר אותם מכורים!

מתכון באדיבות: ליטל כהן

ספר המתכונים של ליטל כהן

 

אצבעות פסטה מטוגנות ומשגעות

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אצבעות פסטה מטוגנות ומשגעות

אצבעות פסטה מטוגנות ומשגעות

רכות מבפנים וקריספיות בטירוף מבחוץ
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: ליטל כהן

המצרכים

  • 100 גרם חמאה
  • 2 שיני שום
  • 1 כף קמח
  • 2 מיכלים שמנת מתוקה (500 מ"ל)
  • פלפל שחור
  • מלח
  • אגוז מוסקט
  • 200 גרם פרמזן (או צ'דר, או חצי חצי)
  • 1 חבילה פסטה פנה (500 גרם)
  • ביצה (טרופה)
  • פירורי פנקו

אופן ההכנה

  • ממיסים את החמאה וכותשים שני שיני שום ומטגנים אותם בחמאה.
  • מוסיפים כף קמח ומערבבים, ואז מוסיפים תוך כדי בחישה שני מיכלים של שמנת מתוקה.
  • מתבלים פלפל שחור, מלח, ואגוז מוסקט, ומערבבים עד שמסמיך.
  • מכבים את האש ומוסיפים 200 גרם פרמזן או צ'דר או חצי חצי
  • מוסיפים את הפסטה פנה שבישלנו כבר ומערבבים.
  • משטחים את התערובת בתבנית ומהדקים. מכניסים למקפיא עד שמתייצב וחצי קפוא.
  • מיישרים קצוות וחותכים למלבנים.
  • טובלים בביצה טרופה ולאחר מכן בפירורי פנקו ומטגנים.

הערות וטיפים

תמונות הכנה:
אצבעות פסטה מטוגנות ומשגעות אצבעות פסטה מטוגנות ומשגעות אצבעות פסטה מטוגנות ומשגעות אצבעות פסטה מטוגנות ומשגעות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
אצבעות פסטה מטוגנות ומשגעות

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
אצבעות פסטה

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני תוספות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: אצבעות פסטה מטוגנות – ליטל כהן

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?