| |

סהרוני שוקולד פריכים בטעם מושלם

בצק פריך בטעם מענג
בהשראת: שושנה אסולין
ציון 4.48 על ידי 21 דירוגים
סהרוני שוקולד

דמיינו לכם שבת מושלם ושלוותי, קנקן תה חם, וסהרונים מהממים של שוקולד שעושים טוב בלב. עכשיו תפסיקו לחלום ותתחילו להגשים!

קבלו מתכון לסהרוני שוקולד פריכים ומשגעים המקבלות טעם מושלם המשלב בצק חמאתי ופריך בטירוף, עם מלית שוקולד עשירה ומפנקת.

עוגיות מדהימות שהכי קלות ומהירות להכנה עם בצק שתמיד מניב תוצאות שיא השלמות. איך שלוקחים ביס ראשון מיד שומרים מתכון!

מתכון באדיבות: שושנה אסולין

ספר המתכונים של שושנה אסולין

 

סהרוני שוקולד

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

סהרוני שוקולד

סהרוני שוקולד פריכים בטעם מושלם

בצק פריך בטעם מענג
ציון 4.48 על ידי 21 דירוגים
לדרג
באדיבות: שושנה אסולין

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה קרה

המצרכים

  • 1 מרגרינה (200 גרם)
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1 קילוגרם קמח (בערך, כמה שנכנס עד לקבלת בצק חלק ונעים)

למילוי:

  • ממרח שוקולד

אופן ההכנה

  • לקערה מכניסים את המרגרינה, שמן, מיץ תפוזים, אבקת אפייה וסוכר וניל, ואז מוסיפים קמח כמה שנכנס ומערבבים לקבלת בצק רך ונעים ואחיד.
  • על שיש מקומח מחלקים את הבצק לכדורים בגודל של פינג פונג.
  • לאחר מכן פותחים את הכדורים ומורחים קצת שוקולד בקצה. כעת מגלגלים לחצי הכדור (שני גלגולים) ואז בעזרת סכין עושים חמישה חריצים בחצי הכדור שנותר, ואז ממשיכים לגלגל עד הסוף.
  • מעגלים לצורת סהרון ושמים בתבנית תנור עם נייר אפייה. ממשיכים ככה עם שאר הכדורים.
  • מכניסים לאפייה שתנור שחומם על 180 מעלות חום עליון תחתון, ואופים למשך 12 דקות בערך, עד להזהבה.
  • לאחר אפייה מפזרים אבקת סוכר.

הערות וטיפים

סרטון אופן הכנה:

 
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: סהרוני שוקולד

אפשר להשאיר בחוץ לאחר האפיה או במקרר?
כן אפשר להשאיר בחוץ אבל סגור טוב ואפשר במקרר.
אפשר למלות בלוקום?
אפשר בהחלט גם טעים.

מה חושבים על: סהרוני שוקולד

סהרוני שוקולד תגובות
יסכה מרדלר: "איזה טעים!"
סהרוני שוקולד
זהבה יפרח: "תודה רבה לך על המתכון!"

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

14 Comments

      1. לא ניסינו במתכון הספיציפי הזה אך בד"כ אפשר מיץ תפוזים קנוי, מים, מיץ אחר כגון ענבים או תחליפים חלביים כגון חלב. בהצלחה!

    1. היי, נוסיף קמח בהדרגה כמה שנכנס עד לקבלת בצק חלק ונעים, כקילוגרם אחד של קמח. ממליצים לצפות בסרטון ההכנה גם. בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?