| | | | |

דג אמנון מטוגן במרינדה מושלמת

קריספיות מטריפה ועסיסיות מופלאה מבפנים
בהשראת: נועם זיגדון
ציון 4.58 על ידי 7 דירוגים
דג מטוגן במרינדה מושלמת

תכירו את הדואט המושלם של מנות הדגים שתמיד יסדר אתכם עם טעמים שעושים חגיגה בפה!

קבלו מתכון לדג אמנון מטוגן בקריספיות מטריפה ועסיסיות ורכות מופלאה מבפנים, המשודך למרינדה מושלמת המקפיצה את הטעם ברמות.

פילה אמנון עם חווית טעמים מדהימה שאפשר תמיד להכין בקלי קלות ומהירות, ועם סרטון הכנה שתמיד יבטיח לכם תוצאות שיא השלמות!

ספר המתכונים של נועם זיגדון

 

דג מטוגן במרינדה מושלמת דג אמנון
צילום: נועם זיגדון

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:

דג מטוגן במרינדה מושלמת

דג אמנון מטוגן במרינדה מושלמת

קריספיות מטריפה ועסיסיות מופלאה מבפנים
ציון 4.58 על ידי 7 דירוגים
לדרג
באדיבות: נועם זיגדון

המצרכים

  • 6 מושטים מפולטים ללא עור
  • שמן לטיגון עמוק

למרינדה:

  • מיץ מחצי לימון
  • ½ כף פפריקה מתוקה
  • 1 כפית כמון
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ¼ כפית אבקת שום
  • ¼ כוס שמן
  • 1 כפית מלח

לציפוי - לשים בקערות נפרדות:

  • 1 כוס קמח מנופה עם מעט מלח
  • 3 ביצים עם מעט מלח
  • 1 כוס פירורי לחם

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל המרכיבים למרינדה יחד היטב עד לאיחוד.
  • מברישים את הדגים במרינדה היטב.
  • בשלוש קערות נפרדות שמים את הקמח עם מעט מלח, 3 ביצים עם מעט מלח, וכוס פירורי לחם.
  • לאחר שמברשים את הדג טובלים בקמח ואז בביצים, ולבסוף בפירורי לחם.
  • מטגנים בשמן עמוק משני הצדדים.

הערות וטיפים

סרטון אופן הכנה:

 
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
דג מטוגן במרינדה מושלמת
צילום: נועם זיגדון


שאלות נפוצות: דג אמנון במחבת

משרים את הדג אמנון לפני?
כן אני משרה במים ומעט חומץ.
אפשר לעשות בלי טיגון עמוק אולי בתנור?
אפשר בתנור בהחלט.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

אין על ארוחת צהריים משביעה ומזינה למלא את המצברים כמו שצריך – מסכימים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

 מחפשים עוד רעיונות? עשרות מתכוני ארוחות צהריים מנצחים מחכים לכם – עכשיו באתר!

 

מקור: דג מטוגן במרינדה – נועם זיגדוןגם בפייסבוק!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?