|

עוגת שמרים מהממת בטעם מושלם

מרקם נדיר וחלומי עם רכות מטריפה
בהשראת: מרסל אזולאי
ציון 4.41 על ידי 15 דירוגים
עוגת שמרים מהממת

תכירו את עוגת השבת הכי משגעת שיש שבמהירות תמצאו את עצמכם מכינים כל שבוע בקביעות!

קבלו מתכון לעוגת שמרים מהממת בטעם שיא השלמות, המקבלת מרקם נדיר וחלומי עם רכות מטריפה, ומשודרגת במלית מפנקת של שוקולד המועשרת בחלבה.

עוגה קלילה והכי פשוטה להכנה עם בצק מדהים שתמיד עושה לכולם טוב בפה. ביס אחד וכולם מכורים לחיים!

מתכון באדיבות: מרסל אזולאי

ספר המתכונים של מרסל אזולאי

 

עוגת שמרים מהממת

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת שמרים מהממת

עוגת שמרים מהממת בטעם מושלם

מרקם נדיר וחלומי עם רכות מטריפה
ציון 4.41 על ידי 15 דירוגים
לדרג
באדיבות: מרסל אזולאי

המצרכים

  • 1 קילו קמח
  • 1 מחמאה (200 גרם)
  • ½ כוס סוכר
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 3 ביצים
  • 2 סוכר וניל
  • 3 כוסות מים חמימים
  • קורט מלח

למילוי:

  • ממרח נוטלה
  • חלבה

לסירופ:

  • 1 כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1 כוס מים
  • מיץ מ-¼ לימון

אופן ההכנה

  • בקערה שמים את הקמח, שמרים וסוכר ומערבבים היטב.
  • לאחר מכן מוסיפים את המים, המחמאה, ביצים, סוכר וניל ואת הקורט מלח ונלוש היטב.
  • שמים להתפחה למשך חצי שעה ואז נלוש שוב ואז מתפיחים לעוד חצי שעה.
  • מקילו עושים 6 רולדות, וממלאים בממרח נוטלה וחלבה או כל ממרח אחר שאוהבים.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות עד להזהבה.
  • מכינים סירופ על ידי בישול על הגז של כל המרכיבים יחד. לאחר שמוכן מורחים את העוגות בסירופ איך שהן יוצאות מהתנור. בתיאבון!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגת שמרים מושלמת

המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני עוגות שמרים מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת שמרים – מרסל אזולאי

Similar Posts

16 Comments

  1. שלמות של מתכוןןןן
    סוף סוף עוגת שמרים שלא מתייבשת ונשארת טרייה ונימוחה
    החבאתי את פסי העוגה שלא יגנבו…..
    עוגה מעולה ,יצא לי שש פסים נפוחים ועשירים ,בצק מעולה שנעים לעבוד איתו…תודה לכם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?