| | |

עוגת תפוזים גבוהה הכי טעימה לצאת כיפור

עסיסיות מטריפה לצד מרקם רך וחלומי
בהשראת: סיון צרור
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
עוגת תפוזים גבוהה הכי טעימה

אין טעים יותר לצאת צום כיפור מעוגה מפנקת של תפוזים עם טעמים של בית וחווית אכילה שתשאיר את כולם מעולפים!

קבלו מתכון לעוגת תפוזים גבוהה והכי טעימה שיש המתקבלת בעסיסיות מטריפה לצד מרקם רך וחלומי, עם טעמי תפוזים מדויקים ועשירים במיוחד.

עוגה מדהימה שתמיד מרשימה את כל מי שטועם, ומגרה את כל המשפחה בריחות המטריפים שמתפזרים בכל הבית. ביס אחד וכולם מכורים!

מתכון באדיבות: סיון צרור

ספר המתכונים של סיון צרור

 

עוגת תפוזים גבוהה הכי טעימה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת תפוזים גבוהה הכי טעימה

עוגת תפוזים גבוהה הכי טעימה לצאת כיפור

עסיסיות מטריפה לצד מרקם רך וחלומי
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: סיון צרור

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה
תבנית קוגלהוף משומנת או 3 אינגליש קייק

המצרכים

  • 5 ביצים L
  • 1 ½ כוסות סוכר
  • ½ כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי בלבד (אפשר של פרימור אבל ה100% מיץ סחוט)
  • גרידה מתפוז אחד
  • 2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 4 כפות אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה

  • מקציפים עם וו הקצפה במיקסר את הביצים שלמות עם הסוכר למשך 10 דקות.
  • מחליפים לוו גיטרה, ומוסיפים את השמן ומקציפים במהירות איטית.
  • מוסיפים מיץ תפוזים וגרידת תפוז, ואז מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה, ואינסטנט פודינג.
  • מערבבים באיטיות עם ה-וו גיטרה, ולאחר מכן עם לקקן בעדינות מקפלים ובודקים שאין גושי קמח.
  • לצקת לתבנית קוגלהוף משומנת או 3 אינגליש קייק.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם על 160 מעלות למשך 35 דקות בערך.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת תפוזים

למה להחליף לוו גיטרה ולא להישאר עם ההקצפה?
כי מכניסים חומרים יבשים.
אפשר להקציף חלבונים בנפרד?
אפשר אין בעיה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות פירות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת תפוזים – סיון צרור

Similar Posts

6 Comments

    1. היי רבקה,
      כמובן, רק לדאוג לשמן היטב את כל הפנים של הסיר כדי לאפשר לה לעלות לגובה בלי לצנוח.
      בהצלחה!

    1. היי אביבה, זמן האפייה משתנה מתנור לתנור, הכי טוב אחרי החצי שעה הראשונה לשים עין, ולנעוץ קיסם מעץ באמצע העוגה ואם יוצא יבש אז היא מוכנה. מקווים שיצאה טעימה בכל זאת, בהצלחה בפעם הבאה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements