| | |

עוגת תפוזים ליום כיפור מושלמת לצאת הצום

עסיסיות מטריפה עם מרקם רך וחלומי
בהשראת: עדי מרדכי
ציון 4.55 על ידי 35 דירוגים
עוגת תפוזים ליום כיפור מושלמת לצאת הצום

עוגת תפוזים של פעם מושלמת לצאת הצום! עוגת תפוזים משגעת שמכינים ב־5 דקות!

צאת הצום זה זמן שכל אחד ממתין לו בתשוקה רבה ככל שהשעה מתקרבת, אבל כולם יודעים שאחרי צום יום כיפור מומלץ לאכול משהו קל שלא יהיו תופעות לוואי שלאחר הצום.

קבלו מתכון עוגת מיץ תפוזים בחושה, שתרגיע את הרעב ותנעים את התחושה שלפני ארוחה מלאה. עוגת תפוז שמכינים ב־5 דקות, ללא הפרדת ביצים וללא מיקסר. כיף להכין ויהיה יותר כיף לאכול ממנה בצאת הצום!

ספר המתכונים של עדי מרדכי

 

עוגת תפוזים של פעם ליום כיפור מושלמת לצאת הצום
צילום: עדי מרדכי

למה באמת כדאי לכם: עוגת תפוזים של פעם

  • מתכון עוגת תפוזים של פעם עם ריח משגע וטעם משגע יותר!
  • מתכון שמכינים ב־5 דקות, ללא מיקסר וללא הפרדת ביצים!
  • עוגה קלה מאוד לאכילה לאחר צום ולא משאירה תופעות לוואי!
  • עוגה בחושה פרווה שאפשר לאכול גם בתור קינוח לאחר ארוחת מפסקת!

 

שורה תחתונה: מתכון לעוגה פרווה מושלמת, שמכינים ב־5 דקות, ומתאימה לכל מועד ולצאת הצום בייחוד!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת תפוזים ליום כיפור מושלמת לצאת הצום

עוגת תפוזים ליום כיפור מושלמת לצאת הצום

עסיסיות מטריפה עם מרקם רך וחלומי
ציון 4.55 על ידי 35 דירוגים
לדרג
באדיבות: עדי מרדכי

ציוד

2 תבניות אינגליש קייק
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • ¾ כוס מיץ תפוזים
  • ¾ כוס שמן
  • 2 כוסות קמח תופח (או קמח רגיל עם שקית אבקת אפייה)
  • 1 ½ כפות שוקולית

אופן ההכנה

  • נערבב במטרפה את כל החומרים חוץ מהשוקולית.
  • נמזוג כחצי מהבלילה ל-2 תבניות אינגליש קייק.
  • את שאר הבלילה נערבב עם השוקולית ונשפוך מלמעלה.
  • בעזרת מזלג נעשה סיבובים קטנים בין הבלילות ואז נכניס לאפייה (קו עליון תחתון) בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 35 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
עוגת תפוזים של פעם ליום כיפור מושלמת לצאת הצום
צילום: עדי מרדכי


שאלות נפוצות: עוגת תפוזים של פעם

איך אפשר שלא יהיו סדקים על העוגה?
לא לחמם את התנור מידי.
אפשר להחליף את השוקולית בקקאו ?
אפשר בהחלט.

מה אפשר לשים במקום מיץ תפוזים?
אפשר להשתמש בחלב.
צריך לנפות את הקמח התופח?
לעוגה זו כן צריך.


הבמה כולה שלכם:
עוגת תפוזים של פעם
עוגת תפוזים ליום כיפור מושלמת לצאת הצום
צילום: אירינה מז

"איזה ריח מושלם!!"

אירינה מז

עוגת תפוזים ליום כיפור מושלמת לצאת הצום
צילום: מזי מה

"העוגה הכי שווה! זריזה להכנה, וסופר טעימה!!"

מזי מה

עוגת תפוזים של פעם
צילום: אלינור כהן

"הכנתי גם היה מצוייין!!"

אלינור כהן

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

הקפה של הבוקר הוא לא אותו דבר בלי פרוסה מתוקה ליד – מסכימים?

מקור:עוגת תפוזים – עדי מרדכי

Similar Posts

9 Comments

  1. אני מכינה תבנית אחת ותמיד שאני מכינה עוגות ככה יש פס לכל האורך וכאילו לא מוכן ואני מזה מיואשת מזה… אולי יש לכם טיפ בעניין?

    1. היי הדס,
      אם תסתכלי על התמונה במתכון תראי שיש שם פס לכל האורך, זה טבעי ונורמלי. אפשר לכסות את זה עם קרם שוקולד או כל קרם אחר שאת אוהבת וחושבת שיתאים כאן.
      לגבי אם זה מוכן או לא – יכול להיות שהעוגה צריכה עוד 5 דקות בתנור. אפשר גם להשאיר אותה שם להתקרר, או פשוט לתת לה קצת להתייצב על השיש.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?