| | | |

שלוש ריבות לראש השנה בהכנה קלה

חווית טעמים עשירה ומפנקת
בהשראת: מעיין פוגל
ציון 4.20 על ידי 5 דירוגים
שלוש ריבות לראש השנה בהכנה קלה

מכירים את זה שלפעמים ממש קשה לנו להחליט על איזו מנה ללכת במסעדה, איזה טעם לבחור בגלידה ובמה להתנחם בהפסקת הצהריים לי הקפה?
יש מלא מצבים כאלה שחייבים לבחור רק אופציה אחת, אבל היום אנחנו מפנקים אתכם עם לא פחות מ-3 מתכונים מושלמים של ריבות ביתיות מעולות, מהירות וקלות, המצטיינות במרקם חלומי ויספקו לכם גלים של עונג בכל ביס.
אז כדי שלא תצטרכו אף פעם לוותר, תוכלו להכין מראש ריבה ביתית ב-3 טעמים נהדרים ועשירים כך שכל היום שלכם יומתק בשלל טעמים מופלאים: ריבת אגסים אדומים נדירה בניחוח קינמון משגע, ריבת מנגו טרופית ומטריפה וריבת שזיפים בעומק טעמים עשיר ומענג.
ריבות ביתיות יבואו מושלם לכל חג מיוחד, לאירוח מתוק ומפנק, למימונה מושקעת ולכל יום שבא לכם להתפנק עם פרוסת לחם טרייה שעליה מרוחה ריבה מתוקה ועשירה בטעם פירותי ממכר.

ספר המתכונים של מעיין פוגל

 

שלוש ריבות לראש השנה בהכנה קלה
צילום: מעיין פוגל

למה באמת כדאי לכם: ריבות לראש השנה 

  • לא בוחרים – מתמכרים לטעם פירותי מופלא של 3 ריבות ביתיות שימתיקו לכם את היום בעושר טעמים שהוא פשוט חלום!
    למה להכין רק ריבה אחת כשאפשר להפתיע ולפנק את כולם בשלושה סוגי ריבה מעולים וטעימים?
    הכנה קלה ומהירה וקיבלתם 3 מעדנים נהדרים למריחה על פרוסה טרייה – ריבת אגסים אדומים נדירה, ריבת מנגו טרופית ומטריפה וריבת שזיפים עשירה ומענגת

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? ריבות לראש השנה 

שלוש ריבות לראש השנה בהכנה קלה

שלוש ריבות לראש השנה בהכנה קלה

חווית טעמים עשירה ומפנקת
ציון 4.20 על ידי 5 דירוגים
לדרג
באדיבות: מעיין פוגל

המצרכים

ריבת אגס אדום:

  • אגס
  • ½ קילו סוכר
  • 1 מקל קינמון
  • מיץ מחצי לימון

ריבת מנגו :

  • 1 קילו מנגו
  • ½ ק"ג סוכר
  • מיץ מחצי לימון

ריבת שזיף:

  • 1 קילו שזיפים
  • ½ ק"ג סוכר
  • מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה

  • להכנת ריבת אגס אדום - קולפים את האגס וחותכים לקוביות.
  • מוסיפים חצי קילו סוכר ומקל קינמון, ומבשלים על חום בינוני בסיר עם תחתית עבה.
  • סוחטים מיץ מחצי לימון ומבשלים לפחות שעה וחצי.
  • להכנת ריבת מנגו - קולפים את המנגו וחותכים לקוביות, ואז מוסיפים חצי קילו סוכר ומבשלים על חום בינוני בסיר עם תחתית עבה.
  • סוחטים מיץ מחצי לימון פנימה, ומבשלים מינימום שעה וחצי.
  • כאשר הריבה מתקררת היא מקבלת את המרקם הנכון.
  • להכנת ריבת שזיף - מכינים באותה דרך כמו המנגו, רק להחליף את המנגו בקילו שזיפים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שלוש ריבות לראש השנה בהכנה קלה
צילום: מעיין פוגל
שלוש ריבות לראש השנה בהכנה קלה
צילום: מעיין פוגל

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


בלילות הקיץ החמים אין כמו להתפנק על ריבות לראש השנה , קליל ופשוט להכנה לצד כוס קפה קר ועל רקע בריזה קלה של אחרי שקיעה.

עוד קינוחים קלים מושלמים מחכים באתר,
אז כנסו ותהנו כי אין על פינוקים מתוקים וקלים לימים חמים!

 

מקור: 3 מתכוני ריבות לראש השנה – מעיין פוגל

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?