קינוחים | כללי | מתכונים לראש השנה | שחיתות
לביבות תפוחי עץ מטוגנות לראש השנה
קריספיות עדינה עם רכות מטריפה מבפנים
הכי חם במטבח הגרמני – תכירו את הקינוח הנדיר שישדרג לכם את ערב החג במתיקות משגעת שתשאיר את כולם מעולפים!
קבלו מתכון ללביבות תפוחי עץ מושלמות ומיחדות המטוגנות לקריספיות עדינה עם רכות מטריפה מבפנים, ומפתיעות את כולם בטבעות תפוחי עץ עסיסיות המוחבאות בפנים.
מעדן מדהים והכי מתאים לפינוק משפחתי קל ומרשים לכבוד החג. ביס ראשון ותמצאו את כולם מכורים!
מתכון באדיבות: ג'ודי פלטי
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
המצרכים
- 1 כוס קמח
- 1 כפית שטוחה אבקת אפיה
- 1 ביצה שלמה
- ½ - ¾ כוס חלב / מיץ תפוזים
- 1 שקית סוכר וניל
- 3 תפוחי עץ קלופים וחתוכים לטבעות בעובי כ- 1 ס''מ
אופן ההכנה
- מערבבים את כל החומרים (מלבד תפוחי העץ) עד שמקבלים בלילה נוזלית וסמיכה.
- מחממים שמן במחבת. טובלים כל טבעת של תפוח בבלילה ואז מעבירים למחבת ומטגנים עד להשחמה קלה.
- בסיום הטיגון מפזרים על התפוחים המטוגנים אבקת סוכר ומגישים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
לביבות תפוחי עץ
מתכון הזה הינו חלק מאוסף
קינוחים מושלמים. אל תפספסו!
הלביבות מטוגנות בשמן עמוק או כמו שניצל?
היי ענת!
אכן כן 🙂
בהצלחה!