| |

עוגת תפוחים בחושה עסיסית ומדהימה

עוגת תפוחים טעימה ומפנקת, שמכינים בקלות, ללא הפרדת ביצים וכיף לאכול!
בהשראת: הילה סמוכה רשתי
ציון 4.45 על ידי 67 דירוגים
עוגת תפוחים בחושה טעימה

עוגת תפוחים בחושה משגעת שמכינים בקערה אחת ובכמה רגעים! עוגת תפוחים שחובה לפנק איתה את המשפחה והאורחים!

לא יודעת מה איתכם, אבל החשק שלי לעוגות תפוחים עולה בימים אלו שלפני החגים. העוגה שאני הכי אוהבת להתפנק איתה היא עוגת תפוחים שהמרקם שלה מושלם וכל ביס הוא עונג צרוף!

מתכון לעוגת תפוחים בחושה קל להכנה וכיפי במיוחד מהסיבה שהוא לא דורש מאמץ מיותר וממש בכמה פעולות ובקערה אחת יש לכם עוגת תפוחים מפנקת שתעלה חיוך בכל פעם שתטעמו ממנה!

ספר המתכונים של הילה סמוכה רשתי

עוגת תפוחים בחושה טעימה במיוחד
צילום: הילה סמוכה רשתי

למה באמת כדאי לכם: עוגת תפוחים בחושה

  • אין עוגה מושלמת יותר להביא את אווירת החגים מעוגת תפוחים!
  • עוגת תפוחים בחושה של סבתא טעימה ומפנקת שכיף לאכול בבוקר לצד הקפה או בכל שלב ביום!
  • מתכון קל להכנה – קערה אחת, ערבוב ולתנור!
  • עוגה פרווה שאפשר להגיש בכל רגע נתון!

 

שורה תחתונה: לקראת החגים ובמהלכם מכינים עוגת תפוחים! זה המתכון המוצלח ביותר שיש!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת תפוחים בחושה טעימה

עוגת תפוחים בחושה עסיסית ומדהימה

עוגת תפוחים טעימה ומפנקת, שמכינים בקלות, ללא הפרדת ביצים וכיף לאכול!
ציון 4.45 על ידי 67 דירוגים
לדרג
באדיבות: הילה סמוכה רשתי

ציוד

כוס זכוכית אוניברסלית
2 תבניות אינגליש קייק או עגולה 24

המצרכים

  • 4 תפוחים ירוקים
  • 2 כפיות קינמון
  • 2 כפיות סוכר (עדיף חום)
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס קמח
  • 3 ביצים
  • ¾ כוס שמן

אופן ההכנה

  • נחתוך את התפוחים ללא הקליפה לקוביות. נוסיף להם את הקינמון ו-2 כפיות סוכר.
  • נערבב בקערה נפרדת את הכוס סוכר, כוס קמח, 3 ביצים, ו-¾ כוס שמן. אחר שמערבבים טוב נוסיף את תפוחי העץ המעורבבים מקודם.
  • נניח את הכל בתבנית ונכניס לאפייה בתנור שחומם על 170 מעלות, לאפות בערך כ 40 דקות, עד שהעוגה זהובה, וקיסם הננעץ באמצע יוצא נקי (זמן אפייה מעט משתנה מתנור לתנור)
  • לאחר אפייה מכבים את התנור, ופותחים קצת את הדלת לעוד רבע שעה בערך.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הבמה כולה שלכם:
עוגת תפוחים בחושה טעימה
צילום: שירן כהן

"יצאה מהממת וטעימה!!"

שירן כהן

עוגת תפוחים בחושה
צילום: לימור אופיר

"טעם מדהים יצא לי!"

לימור אופיר

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

אין דרך לפתוח שנה חדשה מלמלא את הבית בריחות אפייה מתוקים!

עוד ינוחים קליםומפנקים מחכים באתר,
אז כנסו ותאספו לכם כמה מתכונים חלומיים שיפתחו לכם שנה במתיקות!

 

 

מקור: עוגת תפוחים בחושה – הילה סמוכה רשתי

Similar Posts

20 Comments

  1. 5 stars
    וואו עוגה מצוינת! וקלה לא להאמין! בדיוק עוגת התפוחים הבחושה והפרווה שחיפשתי מזה זמן רב. תודה!

    1. היי זהבה, לאפות בערך כ 40 דקות, עד שהעוגה זהובה, וקיסם הננעץ באמצע יוצא נקי (זמן אפייה מעט משתנה מתנור לתנור). בהצלחה ובתיאבון!

    1. היי לאה, לאפות בערך כ 40 דקות, עד שהעוגה זהובה, וקיסם הננעץ באמצע יוצא נקי (זמן אפייה מעט משתנה מתנור לתנור). בהצלחה ובתיאבון!

    1. היי רבקה, שמחים שאהבת את המתכון! זה משתנה מתנור לתנור אך לאפות בערך כ 40 דקות, עד שהעוגה זהובה, וקיסם הננעץ באמצע יוצא נקי. בהצלחה ובתיאבון ❤️

    1. היי, את מוזמנת להשתמש בקמח תופח או להוסיף כפית אבקת אפייה, אך המתכון המקורי הוא בלי והעוגה אמורה לצאת מעט דחוסה ולא אוורירית וזה סוד העסיסיות שבה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?