עוף ברוטב טריאקי ב- 5 דקות עבודה
מנה נדירה ומרשימה זו לשולחן החג או אפילו לשבת! לעוף עסיסי ורך להפליא שמבשלים ברוטב טריאקי מעולה המקפיץ את הטעם לרמה הבאה ושומר על מרקם חלומי. מנה מהירה וקלה להכנה המרשימה את כל מי שטועם!
עוף ברוטב טריאקי ב- 5 דקות עבוד

הגיע הזמן להתחדש עם מנה נדירה ומרשימה זו לשולחן החג או אפילו לשבת, שתמיד תשדרג לכם את החג עם טעמים שנשארים איתכם לאורך השבוע!
קבלו מתכון לעוף עסיסי ורך להפליא שמבשלים ברוטב טריאקי מעולה המקפיץ את הטעם לרמה הבאה ושומר על מרקם חלומי.
מכינים תבשיל משגע זה בכלום זמן ועבודה, ונהנים ממנה מפנקת המרשימה את כל מי שטועם ומשאירה אותם מכורים!
מתכון באדיבות: נועם זגדון
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/נועם-זגדון" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של נועם זגדון[/button]

[adinserter block="2"]
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
[adinserter block="4"]

המצרכים
- 8 שוקיים או 4 כרעיים חצויים
- 3 כפות שמן
- 12 תפוחי אדמה קטנים
- 4 שיני שום פרוס
- ½ כוס רוטב טריאקי
- 2 כפות רוטב צ׳ילי
- 1 כוס מים או ציר מרק
- פלפל שחור
- מלח
- בצל ירוק קצוץ להגשה
אופן ההכנה
- את התפוחי אדמה מכניסים לשקית קוקי ומבשלים במיקרוגל 4 דקות על חום גבוה.
- נשחים את העוף בסיר עם שמן עד להשחמה יפה משני הצדדים.
- נוסיף את השום והתפוחי אדמה ויתר החומרים. נביא לרתיחה, נכסה ונבשל על אש נמוכה להבה בינונית למשך 45 דקות בערך.
- לפני ההגשה נפזר בצל ירוק קצוץ.
הערות וטיפים

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
עוף ברוטב טריאקי
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!