ריבת חבושים נדירה לראש השנה

מושלמת לחג: ריבת חבושים מרוקאית ביתית מנצחת

הפינוק החדש של החג! ריבת חבושים נדירה, משובחת, ומתוקה במיוחד שמכינים בסירופ מתוק וסמיך שמשדכים לחבושים רכים להפליא, לחווית טעמים עשירה ומשגעת. מעדן מושלם שמכינים בכלום זמן!

ריבת חבושים מרוקאית ביתית מנצחת

נדירה, משובחת, ומתוקה
בהשראת: אילנה בוכריס
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
ריבת חבושים נדירה לראש השנה

תכירו את הפינוק החדש של החג שישדרג לכם את ראש השנה במתיקות נדירה שתשאיר את כולם מכורים לעד!

קבלו מתכון לריבת חבושים נדירה, משובחת, ומתוקה במיוחד שמכינים בסירופ מתוק וסמיך שמשדכים לחבושים רכים להפליא, לחווית טעמים עשירה ומשגעת.

מכינים מעדן מושלם זה בכלום זמן ובעיניים חצי עצומות, ומפנקים את כל המשפחה בטעמים מופלאים שישאירו אותם המומים!

מתכון באדיבות: אילנה בוכריס

[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/אילנה-בוכריס" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של אילנה בוכריס[/button]

 

ריבת חבושים נדירה לראש השנה

[adinserter block="2"]

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

ריבת חבושים נדירה לראש השנה

ריבת חבושים מרוקאית ביתית מנצחת

נדירה, משובחת, ומתוקה
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: אילנה בוכריס
[adinserter block="8"]

המצרכים

  • 5 חבושים (1 קילו)
  • 3 כוסות סוכר
  • 3 כוסות מים
  • 3 מקלות קינמון
  • לימון סחוט
[adinserter block="6"] [adinserter block="12"]

אופן ההכנה

  • מרתיחים את החבושים למשך 10 דקות בערך.
  • לאחר הרתחה, חותכים את החבושים לחתיכות, ומנקים מהליבה.
  • בסיר שטוח מוסיפים את ה-3 כוסות סוכר, 3 כוסות מים, 3 מקלות קינמון, ולימון סחוט.
  • מבשלים את הכל עד שהסוכר נמס, ואז מוסיפים את החבושים.
  • מבשלים על אש נמוכה למשך שעה בערך.
[adinserter block="10"]
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

[adinserter block="4"]


שאלות נפוצות: ריבת חבושים

לבשל אותם עם הסוכר עם מכסה פתוח או סגור?
לא לכסות את הסיר.
לקלף את החבושים?
קודם להרתיח עם מים, ואז לקלף ולהוציא את הליבה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

2 Comments

    1. היי פרלה,
      אם טמפ' החדר גבוהה יחסית (אין מיזוג לרוב וכדומה) אז עדיף לשמור במקרר.
      בהצלחה 🙂

4.34 from 3 votes (3 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?