ריבת חבושים מרוקאית ביתית מנצחת
נדירה, משובחת, ומתוקה
תכירו את הפינוק החדש של החג שישדרג לכם את ראש השנה במתיקות נדירה שתשאיר את כולם מכורים לעד!
קבלו מתכון לריבת חבושים נדירה, משובחת, ומתוקה במיוחד שמכינים בסירופ מתוק וסמיך שמשדכים לחבושים רכים להפליא, לחווית טעמים עשירה ומשגעת.
מכינים מעדן מושלם זה בכלום זמן ובעיניים חצי עצומות, ומפנקים את כל המשפחה בטעמים מופלאים שישאירו אותם המומים!
מתכון באדיבות: אילנה בוכריס
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
המצרכים
- 5 חבושים (1 קילו)
- 3 כוסות סוכר
- 3 כוסות מים
- 3 מקלות קינמון
- לימון סחוט
אופן ההכנה
- מרתיחים את החבושים למשך 10 דקות בערך.
- לאחר הרתחה, חותכים את החבושים לחתיכות, ומנקים מהליבה.
- בסיר שטוח מוסיפים את ה-3 כוסות סוכר, 3 כוסות מים, 3 מקלות קינמון, ולימון סחוט.
- מבשלים את הכל עד שהסוכר נמס, ואז מוסיפים את החבושים.
- מבשלים על אש נמוכה למשך שעה בערך.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: ריבת חבושים
לבשל אותם עם הסוכר עם מכסה פתוח או סגור? לא לכסות את הסיר. |
לקלף את החבושים? קודם להרתיח עם מים, ואז לקלף ולהוציא את הליבה. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף
קינוחים מושלמים. אל תפספסו!
האם לשמור במקרר או בחוץ?
היי פרלה,
אם טמפ' החדר גבוהה יחסית (אין מיזוג לרוב וכדומה) אז עדיף לשמור במקרר.
בהצלחה 🙂