|

משולשי עוגיות דבש אגוזים וקינמון

עוגיות דבש עם אגוזים וקינמון, קלות להכנה וטעם משגע וממכר!
בהשראת: חני קונאשוילי
ציון 4.67 על ידי 6 דירוגים
משולשי עוגיות דבש

משולשי עוגיות דבש אגוזים וקינמון קריספיות וייחודיות לראש השנה! עוגיות פשוטות שמשדרגות כל משקה חם שמגישים לאחר ארוחת החג!

לא כולם אוהבים קינוחים מלאי קרם או קינוחים מתוקים מדי, וגם את האורחים האלה צריך להביא בחשבון בארוחת החג. אז קבלו מתכון ייחודי לעוגיות דבש עם אגוזים וקינמון עם טעם מטריף, שכיף לנשנש לצד כל משקה חם לאחר ארוחת החג.

מתכון שמכינים בשיא הקלות ותקבלו צלחת עשירה ומרשימה של עוגיות בצורת משולש שכל ביס מהן חוויה וחגיגה אמיתית! עוגיות פרווה שאפשר להגיש בכל מועד, אבל ברוח החג עוגיות דבש הכי מתאימות לראש השנה. תסכימו?

ספר המתכונים של חני קונאשוילי

 

משולשי עוגיות דבש
צילום: חני קונאשוילי

למה באמת כדאי לכם: משולשי עוגיות דבש

  • עוגיות פשוטות שיככבו על שולחן הקינוחים וישאירו עשן לכל עוגת קרם!
  • כל כך קלות להכנה שלא תפסיקו להכין אותן לאורך כל השנה!
  • עוגיות פרווה מושלמות להגשה לאחר ארוחה בשרית!
  • כל כך טעימות שלא תוכלו להפסיק לאכול אותן!

 

שורה תחתונה: פשוט, חגיגי, קל להכנה וממש־ממש טעים! צריך יותר מזה לחג?

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

משולשי עוגיות דבש

משולשי עוגיות דבש אגוזים וקינמון

עוגיות דבש עם אגוזים וקינמון, קלות להכנה וטעם משגע וממכר!
ציון 4.67 על ידי 6 דירוגים
לדרג
באדיבות: חני קונאשוילי

ציוד

2 תבניות תנור

המצרכים

להכנת הבצק:

  • 500 גרם קמח
  • 1 כוס שמן
  • 1 כף קינמון
  • 5 ביצים
  • ½ כוס דבש
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כף סודה לשתיה לערבב עם כף חומץ (להשאיר ל-20 שניות שיתסוס)
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 2 כוסות אגוזי מלך (קצוצים)

להברשה וציפוי:

  • 1 ביצה (לטרוף עם כפית מים )
  • סוכר עם קינמון (לפזר לפי העין)
  • אגוזים קצוצים (לפזר לפי העין)

אופן ההכנה

  • נלוש את כל המרכיבים ביחד לבצק. מקבלים בצק דביק מאוד וטיפה נוזלי.
  • לוקחים 2 תבניות תנור ושמים נייר אפיה על כל תבנית, ומרססים בשמן.
  • שמים בשתי התבניות את התערובת באופן שווה ומיישרים.
  • טורפים ביצה עם כפית מים ומברישים בעדינות מעל הבצק.
  • מערבבים סוכר עם קינמון ומפזרים מעל, ואז מפזרים אגוזים קצוצים.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות, כל תבנית בנפרד למשך 15-20 דקות. לא לייבש.
  • מקררים את העוגה מעט. כשהיא פושרת חותכים למשולשים. לא לחתוך שהעוגה חמה היא תתפרק.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
משולשי עוגיות דבש
צילום: חני קונאשוילי


הבמה כולה שלכם:
משולשי עוגיות דבש
משולשי עוגיות דבש
צילום: שירן סאסון

"תודה על המתכון, הכנתי ויצא פצצה!"

שירן סאסון

עוגיות דבש
צילום: חני קונאשוילי

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

איזה כיף! החג הכי מתוק של השנה תכף כאן – הכנות כבר התחלתם?

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

מקור:משולשי עוגיות דבש – חני קונאשוילי

Similar Posts

4 Comments

  1. המתכון אינו ברור. לא ברור מה מערבבים בהתחלה כדי ליצור את הבצק. לא ברור איזה סוג של סוכר וכמה סוכר מערבבים בסוף עם הקינמון. אשמח אם תתקנו כדי שנוכל להכין.

    1. היי שרית, את הבצק יוצרים מערבוב כל המצרכים שמצויינים תחת צמד המילים "להכנת הבצק". מקווים שיותר ברור עכשיו, בהצלחה ובתיאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?