טורטיות ממולאות כבד ובצל לארוחת החג
מנה מעלפת שלא תבייש אף מסעדה! טורטיות ממולאות כבד עסיסי ומשגע המקומל בבצל, המשודרגים בציפוי קראנצ'י מפנק, ומשודכים לתבשיל ספגטי שווה ביותר על הצד. ארוחת צהריים מזינה ומשביעה שהכי מתאימה לאירוח מרשים במיוחד!
טורטיות ממולאות כבד ובצל

שבת זה מפתיעים את כל המשפחה במנה מעלפת שלא תבייש אף מסעדה, עם הכנה פשוטה להפליא!
קבלו מתכון לטורטיות ממולאות כבד עסיסי ומשגע המקומל בבצל, המשודרגים בציפוי קראנצ'י מפנק, ומשודכים לתבשיל ספגטי שווה ביותר על הצד.
ארוחת צהריים מזינה ומשביעה או מנה ראשונה שהכי מתאימה לאירוח מרשים, או סתם לארוחות השבת עם המשפחה. ביס אחד ואתם מכורים!
מתכון באדיבות: ירדנה ג'נאח
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/ירדנה-ג'נאח " icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של ירדנה ג'נאח [/button]

[adinserter block="2"]
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
[adinserter block="4"]

המצרכים
- טורטיות
- ½ קילו כבד
- 2 בצלים
- מלח (פלפל שחור)
- 1 ביצה
- 2 שיני שום כתושים
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- פירורי לחם
- ¼ כוס שמן
להכנת הספגטי (אופציונלי):
- 1 חבילה ספגטי (500 גרם)
- 3 כפות רסק עגבניות
- 1 ראש שום טרי כתוש
- 1 כפית קינמון
- 2 כפות פפריקה מתוקה
- פלפל חריף ירוק
- ½ כוס מים
אופן ההכנה
- שורפים חצי קילו כבד מטעמי כשרות. מטגנים את שני הבצלים עד להשחמה ואז מוסיפים את הכבד ומטגנים כ-5 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.
- לאחר שהכבד מוכן, חותכים לקוביות וממלאים לאורך הטורטיות. סוגרים בצדדים ומגלגלים.
- מצפים את הטורטיות בביצה, 2 שיני שום כתושים, כפית פפריקה מתוקה, ומיד בפירורי לחם.
- מטגנים במעט שמן.
- עוברים לספגטי - מרתיחים חבילה של ספגטי לפי הוראות יצרן ומסננים.
- בסיר רחב ושטוח שמים את השמן, רסק עגבניות, ראש שום טרי כתוש, כפית קינמון, 2 כפות פפריקה מתוקה, פלפל חריף ירוק, ומערבבים היטב ומניחים על הגז.
- מוסיפים חצי כוס מים לסירוגין להוצאת מתיקות הרסק, ואז מוסיפים את הספגטי ומערבבים. מוסיפים מלח לפי הטעם.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
טורטיות ממולטות וספגטי
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!
