| |

סלט חגיגי צבעוני ונדיר

חווית טעמים עשירה בהכנה קלה. איך שמגישים פתאום כולם אוהבים לאכול סלט!
בהשראת: אריאלה גולדמן
ציון 4.53 על ידי 42 דירוגים
סלט חגיגי בטעם נדיר וצבעוניות מהממת

תכירו את הסל‎ט הנדיר שישדרג לכם כל ארוחה בטעמים מטריפים וצבעים מגרים שמזמינים את כולם לאכול עוד ועוד!

קבלו מתכון לסלט חגיגי בשילוב טעמים נדיר וייחודי עם גרעיני רימון המקפיצים את הטעם בחמיצות עדינה, ומשדרגים את הס‎לט בצבעוניות מהממת.

סל‎ט חגיגי ומשגע המשדרג כל ארוחה עיקרית על השולחן, ותמיד נמצא במרכז תשומת הלב. נסו פעם וראו איך פתאום כל הבית מתחיל לאכול סל‎ט!

ספר המתכונים של אריאלה גולדמן

 

סלט חגיגי בטעם נדיר וצבעוניות מהממת
צילום: אריאלה גולדמן

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

סלט חגיגי בטעם נדיר וצבעוניות מהממת

סלט חגיגי צבעוני ונדיר

חווית טעמים עשירה בהכנה קלה. איך שמגישים פתאום כולם אוהבים לאכול סלט!
ציון 4.53 על ידי 42 דירוגים
לדרג
באדיבות: אריאלה גולדמן

המצרכים

  • חופן נדיב של גרעיני רימון
  • עגבניות
  • מלפפון
  • בצל סגול פרוס דק
  • פטרוזיליה קצוצה
  • 1 שן שום כתושה
  • שמן זית
  • מיץ סחוט טרי מלימון גדול
  • מלח (פלפל שחור גרוס)

אופן ההכנה

  • לקערה מכינים את גרעיני הרימון שמנקים מהקליפה.
  • חותכים את העגבניות לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה, ואז חותכים את המלפפון לקוביות ומוסיפים.
  • פורסים את הבצל לפרוסות דקות, ומוסיפים את הפטרוזיליה קצוצה עם שן שום כתושה.
  • מוסיפים שמן זית ומיץ סחוט טרי מלימון גדול ומערבבים.
  • מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם ומערבבים היטב.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


הבמה כולה שלכם:

סלט חגיגי

"מהמם!!! אני מכינה כזה למחר"

אביב אור

סלט חגיגי
צילום: אריאלה גולדמן

"הסלט כל כך מגרה כך שאני הולכת להכין לעצמי גם!!"

נוה רוזלין


רק עוד דבר אחד אחרון!

אין כמו סלט חגיגי, טעים ומרענן שמוסיף שלמות מענגת לכל שולחן ארוחה.

עוד מתכונים מעניינים באתר

לא בטוחים באיזה סלט לבחור? עוד המון מתכוני סלטים מצוינים וקלים מחכים לכם עכשיו באתר!  

 

מקור: סלט‎ חגיגי – אריאלה גולדמן

Similar Posts

3 Comments

    1. היי שולמית,
      תודה רבה על הפרגון לבעלת המתכון.
      נשמח לדעת איך יצא אם את מכינה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?