| | |

עוגת ביסקוויטים לוטוס שתרשים את כולם

בקרם שוקולד מפנק עם ציפוי מעלף
בהשראת: pacikanin_mutfagi
ציון 4.75 על ידי 4 דירוגים
עוגת ביסקוויטים לוטוס

תתכוננו להתמכר עם עוגת הביסקוויטים הכי מושחתת שראיתם, עם טעם מענג שישאיר את כולם בשוק!

קבלו מתכון לעוגת ביסקוויטים משגעת ונדירה המורכבת משכבות רבות של פתי בר פריכים בקרם שוקולד חמאתי ומפנק, המשודרגת בקצפת עשירה עם ציפוי לוטוס מעלף.

שמים בצד את כל המתכונים לעוגות ביסקוויטים, ומתמכרים לעוגה מושלמת זו שתעשה לכולם את היום עם מתיקות מהנה וטעם של עוד!

מתכון באדיבות: pacikanin_mutfagi

ספר המתכונים של pacikanin_mutfagi

 

עוגת ביסקוויטים לוטוס

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

 

עוגת ביסקוויטים לוטוס

עוגת ביסקוויטים לוטוס שתרשים את כולם

בקרם שוקולד מפנק עם ציפוי מעלף
ציון 4.75 על ידי 4 דירוגים
לדרג
באדיבות: pacikanin_mutfagi

ציוד

תבנית 25X25 (או כל תבנית אחרת בגודל דומה)

המצרכים

  • 2 - 2 ½ שרוולים ביסקוויטים פתי בר

לקרם:

  • 4 כוסות חלב
  • 2 כפות קקאו
  • 4 כפות קמח
  • ½ כוס סוכר
  • 1 חלמון
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כף חמאה
  • 80-100 גרם שוקולד מריר

לציפוי:

  • 250 גרם שמנת מתוקה
  • 1 כפית חלב
  • ממרח לוטוס

אופן ההכנה

  • להכנת הקרם - בסיר שמים הקקאו, קמח, וסוכר ומערבבים לאיחוד, ואז מוסיפים את החלב והחלמון ומחממים על האש.
  • לאחר מכן מוסיפים את השוקולד מריר ומערבבים עד להמסה, ואז מוסיפים את הסוכר וניל עם כף חמאה ומערבבים עד לאיחוד הקרם.
  • מסדרים בתחתית תבנית את הביסקוויטים בשכבה אחת, ומעליהם מורחים מהקרם, ואז מסדרים עוד שכבת בסיקוויטים, ומעל עוד שכבת קרם. וכך ממשיכים לשאר השכבות. מסיימים עם שכבת קרם שוקולד, ומכניסים לקירור להתייצבות.
  • מוציאים את העוגה מהתבנית, מקציפים את השמנת מתוקה עם כפית חלב ומורחים קצפת מעל לעוגה בשכבה אחידה.
  • לאחר מכן ממיסים ממרח לוטוס במיקרו, ושופכים מעל לקצפת. מכניסים לקירור עד להתייצבות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת ביסקוויטים לוטוס

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגת ביסקוויטים לוטוס

המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת ביסקוויטים לוטוס – pacikanin_mutfagi

Similar Posts

2 Comments

  1. נראה נפלא וקל, בפועל המתכון מורכב להכנה ואין הסברים מספיק ברורים לא במתכון הכתוב ולא בסרטון. (לדוגמא כמה זמן מבשלים את הקרם הראשוני לפני הוספת השוקולד ועל איזה חום. ועוד פרטים חשובים . גם גודל התבנית הנדרשת לא כתוב בשום מקום

    1. היי שרית!
      לגבי הקרם – מספיק לחמם את כל החומרים לפני שמוסיפים את השוקולד. אש נמוכה עד בינונית, לא יותר מזה.
      תבנית מלבנית בגודל בינוני.
      מקווים שהצלחנו לעזור 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?