|

עוגיות שוקולד ואגוזים טעימות לקפה

בצק פריך בטירוף עם מלית משגעת
בהשראת: יפה זערור
ציון 4.48 על ידי 17 דירוגים
עוגיות שוקולד ואגוזים

אם יש עוגיות שהן בגדר חובה להכנה, אלה עו‎גיות שוקולד נדירות ומשגעות אלה בתמיד מצליחות להרשים מחדש!

קבלו מתכון לעוגיות שוקולד ואגוזים טעימות והכי מתאימות לקפה, בעטיפת בצק חמאתי ופריך בטירוף, עם פיצוץ של שוקולד ואגוזים בפנים.

עוגיות קלילות והכי קלות ומהירות להכנה, שתמיד מתאימות לפינוק מושלם על הבוקר. החלק הקשה הוא להפסיק לאכול!

מתכון באדיבות: יפה זערור

ספר המתכונים של יפה זערור

 

עוגיות שוקולד ואגוזים

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגיות שוקולד ואגוזים

עוגיות שוקולד ואגוזים טעימות לקפה

בצק פריך בטירוף עם מלית משגעת
ציון 4.48 על ידי 17 דירוגים
לדרג
באדיבות: יפה זערור

המצרכים

  • 3 כוסות קמח
  • 200 גרם חמאה (רכה)
  • 3 כפות סוכר
  • ¼ כוס מיץ תפוזים
  • 1 ביצה
  • 1 שקית אבקת אפייה

למלית

  • ממרח שוקולד (איזה שאוהבים)
  • אגוזים (קצוצים)

אופן ההכנה

  • נלוש את כל המרכיבים יחד על לקבלת בצק נעים.
  • מכניסים לקירור במקרר למשך רבע שעה בערך.
  • לאחר מכן, מחלקים את הבצק ל-2 חלקים, וכל חלק מרדדים למלבן דק. מורחים ממרח שוקולד ומפזרים אגוזים קצוצים.
  • מגלגלים לרולדה, וחותכים לחתיכות ושמים בתבנית.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד שמזהיב.
  • מפזרים מעל אבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגיות שוקולד ואגוזים

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוג‎יות שוקולד ואגוזים טעימות לקפה – יפה זערור

Similar Posts

14 Comments

    1. היי ניצה, לא ניסינו להחליף אך בד"כ במתכונים מהסוג הזה – מים = מיץ תפוזים = חלב = יין = שמנת חמוצה/יוגורט = שמנת מתוקה = חלב קוקוס. אז תחליפי במה שיש. בהצלחה ובתיאבון! וכמובן שאת תמיד מוזמנת להשוויץ בתמונה או שתיים ולשתף איך יצא עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו בפייסבוק – קישור להצטרפות: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/

      1. היי שרון, משקל השמן צריך להיות 85% ממשקל החמאה. אז יש להשתמש בכ – 4/5 כוס. בהצלחה!

    1. היי אילנה, לאפות לכ 25 דקות עד שהן מזהיבות, רק לשים לב שזה משתנה מתנור לתנור. ולשאלתך השנייה, לאפות כשהן עומדות, או שיטה נוספת אפשרית זה עם סכין חד לסמן חתכים ברולדה (חצי גובה הרולדה ושלא יהיה עמוק מידי) במרווחים של 3 ס"מ, ואז אחרי האפייה לחתוך עד הסוף. איך שנוח לך.
      בהצלחה ובתיאבון ♥
      צוות מתוקים

    1. היי קרן, כמצויין באופן ההכנה יש למרוח בממרח שוקולד (איזה שאוהבים) ולפזר אגוזים קצוצים. בהצלחה ובתיאבון ♥

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?