עוגת בצק פריך קוקוס וריבה של פעם
מרקם חלומי עם טעם מענג ועשיר
תכירו את עוגת ההתמכרות החדשה שלכם לצד הקפה החם של הבוקר, שתעשה לכם את היום עם טעמים נדירים ונוסטלגיים במיוחד!
קבלו מתכון לעוגת בצק פריך, חמאתי, וחלומי בטעמי קוקוס עסיסיים ומפנקים, המשתדך למלית ריבה עשירה לקבלת חווית טעמים מטריפה.
עוגה קלאסית ומענגת המפתיעה את כולם על הבוקר בטעמים שנשארים למשך כל היום. איך שטועמים ביס ראשון, מיד שומרים מתכון ומתמכרים לחיים!
מתכון באדיבות: טליה כהן חדש
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
תבנית חד פעמית בינונית
המצרכים
- 5 חלמונים (הצהוב)
- 5 חלבונים
- 2 ½ כוסות קמח
- 2 שקיות סוכר וניל
- 1 שקית אבקת אפיה
- 150 גרם נטורינה
- 6 כפות לפחות ריבה איזה טעם שאוהבים
- ¾ כוס סוכר
- כמה טיפות לימון טרי
- 2 כוסות קוקוס
אופן ההכנה
- מערבבים במיקסר עם וו לישה או ידנית, את החלמונים, קמח, סוכר וניל, אבקת אפייה, ו-150 גרם נטורינה, עד לאיחוד הבצק.
- מרפדית תבנית מרובעת בנייר אפייה משומן, ומשטחים את הבצק באופן אחיד.
- מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות בערך 20 דקות, עד שנהיה זהוב.
- מוציאים מהתנור ומקררים טיפה, ואז מורחים מעל הבצק איזה סוג ריבה שאוהבים.
- מקציפים 5 חלבונים עם ¾ כוס סוכר וכמה טיפות לימון טרי, ואז מוסיפים לקצף 2 כוסות קוקוס.
- מקפלים בעדינות, ומסדרים על הריבה, ואז אופים לעוד 25 דקות עד לצבע זהוב כמו בתמונה.
- מקררים טיפה ואז חותכים לריבועים סבירים.
- אפשר לאחסן במקרר או בכלי אטום בחוץ.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגת בצק פריך
אפשר חמאה במקום נטורינה? בהחלט רק שזה יהיה חלבי. |
אפשר להכין עם קמח כוסמין במקום עם קמח לבן ? כן אין סיבה שלא. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני עוגותמושלמים. אל תפספסו!
עוגה מושלמת. יצא לי חלומי תודה רבה
איזה כיף לשמוע יעל תודה על הפרגון! אם יצא לך לצלם אז למה שלא תשתפי איך יצא גם עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו בפייסבוק? מותר להשוויץ 😉 קישור להצטרפות: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/