| |

עוגת שמרים רכה ועסיסית בצורה מרשימה

מרקם נדיר עם מילוי מושחת
בהשראת: עדי לוי פזמונים
ציון 4.59 על ידי 12 דירוגים
עוגת שמרים

מתכוננים להתמכרות עם עוגת השבת החדשה שלכם שתעשה לכולם חגיגה בפה עם פיצוץ של מתיקות!

קבלו מתכון לעוגת שמרים רכה ועסיסית בצורה מרשימה ומפתיעה, עם בצק במרקם נדיר וחלומי, המשתדך למילוי שוקולדי מושחת המשדרג את הטעם ברמות.

עוגה קלה וקלילה שתמיד מצליחה ומספקת חווית טעמים המעלפת את כל מי שטועם. ביס אחד ואתם מכורים לחיים!

מתכון באדיבות: עדי לוי פזמונים

ספר המתכונים של עדי לוי פזמונים

 

עוגת שמרים

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת שמרים

עוגת שמרים רכה ועסיסית בצורה מרשימה

מרקם נדיר עם מילוי מושחת
ציון 4.59 על ידי 12 דירוגים
לדרג
באדיבות: עדי לוי פזמונים

המצרכים

לבצק:

  • 1 קילו קמח לבן
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 ½ חבילת מחמאה בטמפרטורת החדר
  • 3 ביצים
  • 3 כפות תמצית וניל
  • 1 כוס מים חמימים ( (3/4 כוס עד כוס) - אפשר להכין קערה עם מים חמימים ולשפוך כל פעם קצת לפי הצוך עד שמתקבל מרקם טוב של הבצק)

למילוי:

  • 150 גרם מרגרינה / מחמאה
  • 4 כפות שוקולית
  • 2 חבילות שוקולד מריר
  • 1 כף קינמון
  • 1 כוס סוכר
  • 1 סוכר וניל

אופן ההכנה

  • להכנת הבצק - מערבבים הכל ביחד לפי הסדר, ואז מתפיחים למשך שעתיים
  • להכנת המילוי - מרתיחים את המילוי בסיר ומקררים לפני שמורחים על הבצק
  • כשמכינים את הצורות מתפיחים עוד חצי שעה לפני הכניסה לתנור
  • בתנור מכניסים לאפייה רגילה עליון תחתון על חום של 180 מעלות עד שמשחים, בערך 20-25 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
עוגת שמרים

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

6 Comments

    1. היי סער, המתכון מצריך 3/4 כוס עד כוס שלמה של מים חמימים, ובלי קשר לכמות הספיציפית, מומלץ בכל זאת תמיד להוסיף את הנוזלים בצורה הדרגתית ולאט לאט כדי להפחית מרווח לטעויות.
      מקווים שעזרנו, בהצלחה ובתיאבון ♥
      צוות מתוקים

  1. כמה רולדות יוצא מכמות הזו של הבצק??
    האם לא צריך למרוח בביצה טרופה לפני ההכנסה לתנור?

    1. היי אפרת, מהכמויות מעלה תקבלי כ-4 רולדות שמרים באינגליש קייק, או 3 רולדות אם הצורה היא יותר לגובה. ואפשר בהחלט להבריש בביצה טרופה לפני שמכניסים לתנור. כשהעוגות יוצאות מהתנור אפשר אפילו למרוח עליהן סירופ סוכר לעוד מתיקות וקראנצ'יות.
      בהצלחה ובתיאבון ♥
      צוות מתוקים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?