פלפלים חריפים קלויים ב-10 דקות
חריפות מושלמת בטעמים מענגים
גם אתם פשוט מתים על חריף ולא יכולים בלי? אז הכי כדאי לכם להכין פלפלים מושלמים אלה שישדרגו לכם את היום!
קבלו מתכון לפלפלים חריפים קלויים שמכינים ב-10 דקות במיקרוגל לקבלת חריפות מושלמת בטעמים מענגים המשלבים שום, שמן זית, מלח, ולימון שידליקו את כל החושים.
רעיון פשוט והכי מהיר להכנה לפינוק חריף וטעים שתמיד יהיה הכוכב של השולחן בארוחה ויגרוף לכם המון מחמאות. אז קדימה להכין!
מתכון באדיבות: שרה בן ניסן
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
המצרכים
- פלפלים ירוקים חריפים
- שקית קוקי
- כמון
- מלח
- שמן
- לימון
- שום
אופן ההכנה
- מקלפים את הפלפלים ואז קוטמים את הקצוות מלמעלה רק את הגבעול ואז מקלפים עוד קצת בקצה.
- מכניסים את הפלפלים לתוך שקית קוקי וסוגרים, ואז מכניסים למיקרוגל למשך 10 דקות.
- לאחר עשר דקות, משאירים את הנוזלים (שבשקית) וחותכים לתוך צלחת.
- מתבלים כמו שאוהבים. אפשר לתבל בכמון, מלח, ואז להוסיף שמן מעל ומיץ לימון ולבסוף חתיכות שום. מערבבים ומגישים.
הערות וטיפים
סרטון אופן הכנה:
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: פלפלים חריפים
האם אפשר להכין באותה שיטה עם גמבה? אפשר בהחלט. אפשר גם פלפל ירוק מתוק. |
האם צריך לחורר את השקית קוקי? לא חייב, אפשר. רק להקפיד לקשור את השקית. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני תוספות מושלמים. אל תפספסו!
מה עושים עם הנוזלים של הפלפלים?
היי שרה,
אפשר להשאיר או לזרוק. בהצלחה!
גם אני שאלתי מה עם הגרעינים? לא נעים להרגיש אותם בפה.
היי פני,
תרגישי חופשי להסיר אותם בכל שלב של ההכנה 🙂
איזו הברקה!
אבל מה עם החרצנים??
היי מלי,
אפשר להסיר אותם בכל שלב.
בהצלחה!
ממש נהניתי היה מצוין אין עליכם!!!!
היי בנצי,
איזה כיף, ממש שמחים שנהנית מהסלט 🙂
מוזמן להצטרף גם לקבוצת הוואטסאפ שלנו כדי לקבל עוד מתכונים שווים כאלה כל יום ישירות אליך!