|

עוגת גבינה בחושה מדהימה עם משמש

מרקם רך וחלומי עם טעם מענג
בהשראת: דורית אלקולומבר לוי
ציון 4.23 על ידי 9 דירוגים
עוגת גבינה

אם גם אתם מכורים לטעמים המענגים של עוגות הגבינה בכל צורותיהן, אז הגיע הזמן שתשדרגו את המשחק עם עוגה מיוחדת ונדירה זו!

קבלו מתכון לעוגת גבינה בחושה ומדהימה עם המון חתיכות משמש מפנקות בפנים המשדרגות את מרקם הגבינה הרך וחלומי ותורמות המון לטעם הגבינה המענג.

מצפים בקרם שמנת מופלא, ונהנים מחווית גבינה כל כך עשירה שלא תרצו לקנות עוגות גבינה מהמאפיותי יותר. ביס אחד וכולם מכורים לחיים!

מתכון באדיבות: דורית אלקולומבר לוי

ספר המתכונים של דורית אלקולומבר לוי

 

עוגת גבינה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת גבינה

עוגת גבינה בחושה מדהימה עם משמש

מרקם רך וחלומי עם טעם מענג
ציון 4.23 על ידי 9 דירוגים
לדרג
באדיבות: דורית אלקולומבר לוי

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה קרה

המצרכים

  • 1 שמנת חמוצה
  • 500 גרם גבינה לבנה
  • 1 כוס סוכר
  • 4 ביצים
  • ½ כוס שמן
  • 1 כוס משמש משומר חתוך
  • 2 ½ כוסות קמח תופח (ח"פ שתייה קרה)

לציפוי:

  • 1 שמנת חמוצה
  • 3 כפות אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • בקערה טורפים את השמנת חמוצה, ומוסיפים אליה את הגבינה לבנה וכוס סוכר.
  • לאחר מכן מוסיפים את ה-4 ביצים, חצי כוס שמן, וכוס משמש שחתכנו לפרוסות, ומערבבים. לבסוף מוסיפים את הקמח וטורפים לאיחוד.
  • לצקת לתבנית ומכניסים לאפייה בתנור שחומם על 160 מעלות עד להזהבה.
  • לציפוי - מקציפים את השמנת החמוצה עם 3 כפות סוכר ולצקת על העוגה לאחר אפייה, ואז מחזירים לתנור לעוד 4 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגת גבינה משמש

מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות גבינה מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת גבינה משמש – דורית אלקולומבר לוי

Similar Posts

9 Comments

    1. היי יוסי!
      העוגה תתחיל להזהיב בין 35 ל-45 דקות מתחילת האפייה, תלוי בתנור שלך.
      שים עין על העוגה בפעם הראשונה, ולהבא כבר תוכל לדעת את זמן האפייה המדויק.
      בהצלחה וחג שבועות שמח 🙂

    1. היי אהובה, אפשר לנסות קמח תפוחי אדמה "מיה" או קמח אחר ללא גלוטן שמתאים לעוגיות. לחלופין אפשר להוסיף משמש לכל אחד ממספר מתכוני עוגות הגבינה ללא קמח שאצלנו באתר בקישור כאן
      בהצלחה ובתיאבון ♥

      1. היי ליאורה, אם משתמשים בקמח רגיל יש להוסיף שקית אבקת אפייה, וגם חשוב לזכור לא לערבב את בלילת העוגה הרבה לאחר הוספת הקמח, ערבוב יתר יכול לגרום לעוגה שתצא יבשה, כבדה וצמיגית כמו שתיארת.
        בכל מקרה לא נורא תתעודדי, אנחנו בטוחים שהעוגה הבאה שתכיני תצא מושלמת ♥
        בהצלחה ובתיאבון ♥
        צוות מתוקים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?