עוגת גבינה בחושה מדהימה עם משמש
מרקם רך וחלומי עם טעם מענג
אם גם אתם מכורים לטעמים המענגים של עוגות הגבינה בכל צורותיהן, אז הגיע הזמן שתשדרגו את המשחק עם עוגה מיוחדת ונדירה זו!
קבלו מתכון לעוגת גבינה בחושה ומדהימה עם המון חתיכות משמש מפנקות בפנים המשדרגות את מרקם הגבינה הרך וחלומי ותורמות המון לטעם הגבינה המענג.
מצפים בקרם שמנת מופלא, ונהנים מחווית גבינה כל כך עשירה שלא תרצו לקנות עוגות גבינה מהמאפיותי יותר. ביס אחד וכולם מכורים לחיים!
מתכון באדיבות: דורית אלקולומבר לוי
ספר המתכונים של דורית אלקולומבר לוי
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
כוס חד פעמית לשתייה קרה
המצרכים
- 1 שמנת חמוצה
- 500 גרם גבינה לבנה
- 1 כוס סוכר
- 4 ביצים
- ½ כוס שמן
- 1 כוס משמש משומר חתוך
- 2 ½ כוסות קמח תופח (ח"פ שתייה קרה)
לציפוי:
- 1 שמנת חמוצה
- 3 כפות אבקת סוכר
אופן ההכנה
- בקערה טורפים את השמנת חמוצה, ומוסיפים אליה את הגבינה לבנה וכוס סוכר.
- לאחר מכן מוסיפים את ה-4 ביצים, חצי כוס שמן, וכוס משמש שחתכנו לפרוסות, ומערבבים. לבסוף מוסיפים את הקמח וטורפים לאיחוד.
- לצקת לתבנית ומכניסים לאפייה בתנור שחומם על 160 מעלות עד להזהבה.
- לציפוי - מקציפים את השמנת החמוצה עם 3 כפות סוכר ולצקת על העוגה לאחר אפייה, ואז מחזירים לתנור לעוד 4 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגת גבינה משמש
מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות גבינה מושלמים. אל תפספסו!
מה זמן האפייה בערך ?
היי יוסי!
העוגה תתחיל להזהיב בין 35 ל-45 דקות מתחילת האפייה, תלוי בתנור שלך.
שים עין על העוגה בפעם הראשונה, ולהבא כבר תוכל לדעת את זמן האפייה המדויק.
בהצלחה וחג שבועות שמח 🙂
עוגת גבינה מעולה תודה
לא רשום גודל התבנית
היי שוש, המתכון מתאימה ל תבנית 26 או 2 אינגליש קייק.
בהצלחה ובתיאבון ♥
צוות מתוקים
האם נחתן להמיר את הקמח לקמח ללא גלוטן.
האיזה גודל של תבנית אפיה לאפות.
תודה
היי אהובה, אפשר לנסות קמח תפוחי אדמה "מיה" או קמח אחר ללא גלוטן שמתאים לעוגיות. לחלופין אפשר להוסיף משמש לכל אחד ממספר מתכוני עוגות הגבינה ללא קמח שאצלנו באתר בקישור כאן
בהצלחה ובתיאבון ♥
כתוב קמח רגיל אולי בטעות?יצאה עוגה קשה מאוד וצמיגית מאוד לא מוצלחת
היי ליאורה, אם משתמשים בקמח רגיל יש להוסיף שקית אבקת אפייה, וגם חשוב לזכור לא לערבב את בלילת העוגה הרבה לאחר הוספת הקמח, ערבוב יתר יכול לגרום לעוגה שתצא יבשה, כבדה וצמיגית כמו שתיארת.
בכל מקרה לא נורא תתעודדי, אנחנו בטוחים שהעוגה הבאה שתכיני תצא מושלמת ♥
בהצלחה ובתיאבון ♥
צוות מתוקים