| |

עוגיות תמרים הכי טובות שטעמתם

בצק חמאתי וחלומי במלית משגעת
בהשראת: pacikanin_mutfagi
ציון 4.70 על ידי 10 דירוגים
עוגיות תמרים

תכירו את הלהיט החדש של תמרים שלא תצליחו להפסיק להכין. הכי חבל לפספס, כי על יצירתיות כזאת טעימה לא מוותרים!

קבלו מתכון לעוגיות תמרים הכי טובות שטעמתם המורכבות מבצק פריך וחמאתי במרקם חלומי, העוטף מלית תמרים משודרגת באגוזי מלך טחונים וקינמון לחווית טעמים מענגת במיוחד.

איך שאופים עוגיות מושלמות אלה וממלאים את הבית בריח מפתה וממכר של תמרים וקינמון, תמצאו את כל המשפחה אצלכם במטבח מחכה לטעימה!

מתכון באדיבות: pacikanin_mutfagi

ספר המתכונים של pacikanin_mutfagi

 

עוגיות תמרים

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגיות תמרים

עוגיות תמרים הכי טובות שטעמתם

בצק חמאתי וחלומי במלית משגעת
ציון 4.70 על ידי 10 דירוגים
לדרג
באדיבות: pacikanin_mutfagi

המצרכים

  • 200 גרם חמאה
  • ¾ כוס שמן
  • ½ כפית סוכר
  • 1 כף יוגורט
  • 1 ביצה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 4 ½ - 5 כוסות קמח

למלית:

  • 15 תמרים גדולים (או 20 קטנים)
  • 1 כפית קינמון
  • ½ כוס אגוזי מלך
  • 3-4 כפות מים (להוסיף כדי להתאים לכמות הבצק)

אופן ההכנה

  • למלית - בקערה שמים את התמרים ושופכים עליהם מים חמימים עד לריכוך, ואז מוציאים את הליבה בקלות מהתמרים.
  • במעבד מזון שמים טוחנים את התמרים, ואז מוסיפים אליהם את הקינמון, ואת אגוזי המלך הטחונים. מוסיפים מים לפי הצורך ומערבבים לאיחוד.
  • לבצק - מערבבים את כל המרכיבים לבצק וללוש עד לקבלת בצק רך ונוח לעבודה.
  • חותכים את הבצק לצורות שאוהבים, או חותכים לפי הסרטון.
  • אופים בתנור שחומם על 180-190 מעלות עד הזהבה.
  • לאחר צינון אפשר לפזר מעל אבקת סוכר.

הערות וטיפים

נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
עוגיות תמרים

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגיות תמרים

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגיות תמרים – pacikanin_mutfagi

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements