| | | |

בורקס בשר מתכון קל ומהיר

פריך וחלומי עם מלית בשר עסיסית
בהשראת: Shirsfood.co.il
ציון 4.16 על ידי 33 דירוגים
בורקס

בורקס בשר מפנק לארוחת צהריים או בתור מנה ראשונה באירוח ובארוחת השבת! מנה טעימה ומפנקת במיוחד שתהיה הנושא המדובר של הארוחה!

מי שרוצה לפנק את המשפחה בארוחת צהריים נהדרת ומשביעה, בלי להשקיע את כל היום בהכנות במטבח, חייב להכיר את המתכון הזה! מתכון לבורקס בשר טעים ומפנק, שלא משנה מתי תכינו, תמיד יהיה הכוכב של הארוחה!

קבלו מתכון קל ומהיר הכנה של בורקס בשר העשוי מדפי פילו פריכים בטירוף עם מרקם חלומי ומלית בשר בתיבול מיוחד המשלב גם פיסטוקים ושקדים. מאפה בשר מושלם, שכל ביס ממנו חוויה ואפשר להכין בקלות ובמהירות גם כשעסוקים או כשפשוט לא מתחשק לבזבז את היום במטבח!

ספר המתכונים של Shirsfood.co.il

 

בורקס בשר
צילום: shirsfood.co.il

למה באמת כדאי לכם: בורקס בשר

  • מתכון פשוט ומהיר להכנה שכל אחד יכול להכין בבית בלי בעיה ויש גם סרטון ושלבי הכנה!
  • בורקס בשר במילוי מיוחד הכולל פיסטוקים ושקדים שמשדרגים כל ביס!
  • מנה משגעת להגשה בתור ארוחת צהריים או בתור מנה ראשונה!
  • בורקס כל כך טעים שהוא תמיד יהיה הכוכב של הארוחה ויגרוף מחמאות!

 

שורה תחתונה: טעים, מפנק, מרשים, קל ומהיר להכנה – כל המאפיינים הנדרשים למנה מושלמת! 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

מא' עד ת': צפו בשלבי ההכנה

בורקס בשר
צילום: shirsfood.co.il
בורקס בשר
צילום: shirsfood.co.il
בורקס בשר
צילום: shirsfood.co.il
בורקס בשר
צילום: shirsfood.co.il
בורקס בשר
צילום: shirsfood.co.il
בורקס בשר
צילום: shirsfood.co.il
בורקס

בורקס בשר מתכון קל ומהיר

פריך וחלומי עם מלית בשר עסיסית
ציון 4.16 על ידי 33 דירוגים
לדרג
באדיבות: Shirsfood.co.il

המצרכים

  • 500 גרם בשר טחון
  • קצת שמן
  • 3-4 שיני שום
  • 1 בצל שלם
  • חופן שקדים קצוצים גס
  • חופן פיסטוקים שלמים
  • חופן צנוברים
  • 6 דפי פילו
  • סילאן וטחינה גולמית (תוספות שאפשר לשפוך מעל)

אופן ההכנה

  • במחבת גדולה שמים שמן ושום כתוש, ואז מוסיפים בצל שחתוך לרצועות בינוניות.
  • לאחר הזהבה קלה, מוסיפים בשר טחון ו"מרדדים" אותו עד שכולו הופך שחום.
  • מוסיפים שקדים, צנוברים, ופיסטוקים. מערבבים את הכל ונותנים לכל המיצים של הבשר להתאדות.
  • לדפי הפילו - על נייר אפייה שמים דף פילו אחד, מרססים אותו בשמן (אפשר גם להניח עליו שמן רגילזית) והופכים לצד השני ומרססים שוב. מעליו שמים דף פילו נוסף ומרססים גם אותו בצד המופנה כלפיי מעלה.
  • בתחתית הדפים שמים תערובת של בשר, לא קצת מדי ולא הרבה מדי, שלא יקרע, בערך 4-5 כפות
  • מגלגלים וסוגרים מהצדדים ואז מניחים באמצע התבנית העגולה
  • עושים את אותה פעולה אך כנחש ושמים בצדדים כמו פרח
  • מפזרים מעל שומשום
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 40-45 דקות.
  • חותכים ואפשר להוסיף מעל סילאן וטחינה.

הערות וטיפים

סרטון אופן הכנה:

 
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

נפתח החשק לפחמימה? תיאבון לעוד?
פיצה, פוקצ'ה או שדווקא חצ'פורי אמיתי?

עוד מתכונים מעניינים באתר

מחפשים עוד ביס בצקי מושלם? עוד מתכוני מאפים ולחמים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!

 

מקור: בורקס בשר מתכון קל ומהיר – Shirsfood.co.il

מוזמנים גם לבקר באינסטגרם, טיקטוק וקבוצתה בפייסבוק

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?