Reader Interactions

תגובות

    • היי רוית, הסוד להצלחה של העוגה ולקבלת המרקם האוורירי וכל הגובה הזה הוא הוא לא רק הקצפת חלבונים, אלא להיזהר ולא להקציף את החלבונים יותר מדי, אלא רק עד שמקבלים מרקם של קצת יותר משמנת חמוצה ואז לעצור. להקפיד על הטיפ הזה ויוצא נפלא, בתיאבון ❤️

    • היי מיכל, כוס חד פעמית לשתייה חמה בנפח של 240 מ"ל או כוס מידה אוניברסלית, מה שיש ומה שנוח!
      מקווים שעזרנו
      בהצלחה ובתיאבון ♥
      צוות מתוקים

  1. 5 stars
    אני לא אפיתי אותה.אמא שלי כן.ושלחה לי.יצא מושלם.ואמא שלי כתבה את המתכון בספר מתכונים שלה.מה שאומר שהיא עוד תאפה אותה. בילדות.עוגת שיש הייתה קבועה אצלנו בתפריט..וזה העלה זכרונות.טובים

    • שמחים שאהבת אופיר, ממש מרגש אותנו לקרוא כאלה תגובות! תמסור ד"ש לאמא ומקווים שנמשיך לחבר את שניכם דרך המתכונים שאנו משתפים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?