Advertisements
|

בצל ממולא בשר

רך ועסיסי עם רוטב משגע
בהשראת: סיגלית עמגר
ציון 4.15 על ידי 34 דירוגים
בצל ממולא
Advertisements

אחד הממולאים הכי טעימים שאי פעם תכינו – אין מנה יותר ביתית ונוסטלגית מבצלים ממולאים שאי אפשר לוותר עליהן!

קבלו מתכון לבצל ממולא בשר רך ועסיסי בטירוף, המקבלים אקסטרה טעם ורכות כשמבשלים אותם ברוטב סילאן מענג הנותן צבע מהמם ומשדרג את המנה ברמות.

תבשיל מושלם לארוחת שישי מפנקת עם חווית טעמים מענגת לצד ריחות מעלפים של אוכל של בית. ביס אחד ואתם מכורים לעד!

מתכון באדיבות: סיגלית עמגר

ספר המתכונים של סיגלית עמגר

 

בצל ממולא

Advertisements

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

Advertisements

בצל ממולא

בצל ממולא בשר

רך ועסיסי עם רוטב משגע
ציון 4.15 על ידי 34 דירוגים
לדרג
באדיבות: סיגלית עמגר
Advertisements

המצרכים

  • 4 בצלים נקיים מקליפה
  • 4 כפות סילאן
  • פפריקה מתוקה
  • כוסברה יבשה

לבשר טחון:

  • כוסברה קצוצה
  • בצל מגורד
  • שמן
  • מים
  • פירורי לחם
  • פפריקה
  • מלח
  • פלפל לבן
  • ראס אל חנות
  • בשר בקר טחון
Advertisements

אופן ההכנה

  • בשקית שמים את ה-4 בצלים שנקיים מקליפה, ועושים חתך לאורך הבצל עד לחציו. נקשור את השקית ונשים לחימום במיקרו לפחות 5 דקות לריכוך הבצל
  • נשים להתקררות ואז נפתח את הבצל לפלחים ונמלא בתערובת הבשר טחון.
  • לאחר שממלאים, בסיר מטגנים בצל ומוסיפים 4 כפות סילאן, פפריקה מתוקה, פלפל לבן, מלח, וכוסברה יבשה.
  • נניח את הבצל הממולא, נכסה במים ונותנים בישול תחילה על אש גבוהה 15 דקות
  • לאחר מכן ננמיך לאש נמוכה ומידי פעם משקים את הבצל עד להצטמצמות הרוטב
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
בצל ממולא בשר

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: בצל ממולא בשר – סיגלית עמגר

Advertisements

Similar Posts

4 Comments

    1. היי מירית,
      נשמח לעזור:
      תבלינים – כף פפריקה, כפית מלח, חצי כפית פלפל, כפית ראס אל חנות ו-500 גרם בשר בקר טחון.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements