| | |

עוגת מילפיי מיוחדת במינה

טעם מענג עם קרם עשיר ומנחם
בהשראת: pacikanin_mutfagi
עדיין אין דירוגים
עוגת מילפיי

תכירו את אחת העוגות הכי עשירות וטעימות שיש כיום, שלא תצליחו להפסיק להכין ברגע שתבינו כמה היא פשוטה וקלה להכנה!

קבלו מתכון לעוגת מילפיי מיוחדת במינה המורכבת משכבות בצק עלים מופלא ופריך שממלאים בקרם וניל עשיר ומנחם עם חתיכות בננה בפנים מפנקות, וזיגוג סופי של ציפוי שוקולד מושחת ביותר.

עוגה משגעת ומפוארת עם טעם ממכר ומטריף במיוחד לצד מרקם שפשוט נמס בפה. כי על שלמות לא מתפשרים!

מתכון באדיבות: pacikanin_mutfagi

ספר המתכונים של pacikanin_mutfagi

 

עוגת מילפיי

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת מילפיי

עוגת מילפיי מיוחדת במינה

טעם מענג עם קרם עשיר ומנחם
עדיין אין דירוגים
לדרג
באדיבות: pacikanin_mutfagi

המצרכים

  • בצק עלים
  • חתיכות בננה / תותים (לא חובה)

לקרם:

  • 1 כפית סוכר
  • 3 כפות קורנפלור
  • 3 כפות קמח
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 2 חלמונים
  • 3 כוסות חלב
  • 100 מ"ל שמנת מתוקה
  • 1 שקית אבקת קצפת

לציפוי שוקולד:

  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 200 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה

  • לקרם - מכניסים את כל המרכיבים לסור חוץ מהסוכר וניל, שמנת מתוקה, ואבקת קצפת, ומבשלים תוך ערבוב מתמיד. ואז מוסיפים את שאר המרכיבים ומקציפים.
  • לציפוי שוקולד - מחממים את השמנת המתוקה ואז מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד שנמס. אפשר לשים במקרר כדי שהיה סמיך יותר.
  • לבצק - חותכים את הבצק עלים לריבועים קטנים ומסדרים בתבנית עם נייר אפייה. אופים בתנור בחום של 190 מעלות עד שזה מתנפח ומזהיב.
  • כעת חותכים כל ריבוע באמצע, ומסדרים חצי מהכמות כבסיס בתבנית.
  • שופכים מעל לבסיס את הקרם ומורחים באחידות. מעל מסדרים את חתיכות הבננה או תותים.
  • מסדרים את שאר הבצק מעל לקרם, ומזגגים בציפוי שוקולד מעל.
  • מכניסים לקירור במקרר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגת מילפיי

המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת מילפיי – pacikanin_mutfagi

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?