|

עוגיות שושנים בטעם של פעם

מתכון פשוט של עוגיות שושנים פרווה, נמסות בפה ועם טעם נוסטלגי!
בהשראת: סמדר וקנין
ציון 4.48 על ידי 23 דירוגים
שושנים

עוגיות שושנים פרווה, עוגיות שושנים של סבתא שאין להן תחרות! מתכון קל לעוגיות מושלמות!
אין על העוגיות הנוסטלגיות והמושלמות של פעם, שלוקחות אותנו למסע בשביל הזיכרונות של טעמים נוסטלגיים שפשוט אי אפשר לשכוח.

קבלו מתכון לעוגיות שושנים מופלאות, בטעם של פעם, שמכינים מבצק חמאתי, עשיר וחלומי בשילוב של מלית פודינג וניל מתוקה ואוורירית שפשוט נמסה בפה.

מתכון עוגיות שושנים נמסות בפה, עוגיות קלילות והכי קלות להכנה שתעלה בכם זיכרונות מרגעי הילדות הטובים בכל ביס. מתכון כזה קל שאין סיכוי שלא מכינים!

ספר המתכונים של סמדר וקנין

 

עוגיות שושנים
צילום: סמדר וקנין

למה באמת כדאי לכם: עוגיות שושנים

  • עוגיות שושנים פרווה שאפשר להגיש בכל רגע נתון בלי להתחשב בבשר וחלב!
  • עוגיות מושלמות שמזכירות את העוגיות של סבתא ותמיד מעלות חיוך!
  • עוגיות איכותיות, מרכיבים איכותיים, שלא ניתן למצוא כאלה בקונדיטוריה!
  • עוגיות חגיגיות למראה שכיף להכין, כיף להגיש והכי כיף לאכול!

 

שורה תחתונה: כשעוגייה מעלה חיוך, מרחיבה את הלב ועושה חשק לעוד, מכינים אותה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

שושנים

עוגיות שושנים בטעם של פעם

מתכון פשוט של עוגיות שושנים פרווה, נמסות בפה ועם טעם נוסטלגי!
ציון 4.48 על ידי 23 דירוגים
לדרג
באדיבות: סמדר וקנין

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה קרה

המצרכים

  • 1 נטורינה רכה
  • 3 ½ כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 3 חלמונים בטמפרטורת החדר
  • ½ כוס מיץ תפוזים
  • 2 כפות סוכר

למילוי:

  • 3 חלבונים
  • ½ כוס סוכר
  • 4 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כפות קוקוס

אופן ההכנה

  • לבצק - מערבבים את כל המצרכים לבצק יחד, ואז שמים לקירור למשך 15 דקות בערך.
  • למילוי - מקציפים 3 חלבונים עם חצי כוס סוכר בהדרגה למשך 8-10 דקות, עד לקבלת מרנג נוקשה. בסוף ובתנועות קיפול מוסיפים 4 כפות אינסטנט פודינג וניל ו-2 כפות קוקוס.
  • מרדדים את הבצק עם קמח (הבצק מעט דביק), ואז מוסיפים את המילוי ומגלגלים לרולדה.
  • חותכים לשושנים, ומכניסים לאפייה בתנור שחומם על 160 מעלות למשך 20-25 דקות בערך.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגיות שושנים 

איך חותכים,שזה ישמור על הצורה?
ניתן להכניס למקפיא לעשר דקות לערך כדי שיהיה קל יותר. חשוב גם להשתמש בסכין חלקה וממש חדה.
אפשר חמאה במקום נטורינה?
אפשר ואפשר גם מחמאה.

הבמה כולה שלכם:
שושנים
צילום: אתי שלב

"עשיתי עם פודינג פיסטוק!!"

אתי שלב

עוגיות שושנים
צילום: ליזה גבאי

"יצאו טעימותתת!!"

ליזה גבאי

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

חידשתם מלאי עוגיות ליד הקפה? מה עם זה של שבוע הבא?

עוד מתכונים מעניינים באתר

עוד מתכוני עוגיות קלים ומובחרים שתמיד ימתיקו לכם את הפסקת הקפה מחכים למטה. אל תהססו, אל תפספסו!

 

מקור: שושני‎ם בטעם של פעם – סמדר וקנין

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?