| | |

נשנוש שוקולד טחינה הכי טעים

עם המון אגוזים קראנצ'ים מפנקים
בהשראת: זוהר שרעבי
ציון 4.05 על ידי 20 דירוגים
נשנוש שוקולד

מתחשק לכם נשנוש מפנק וטעים בלי כל רגשות האשמה הנלווים עם הקלוריות הרבות? אז מתכון זה הוא בול בשבילכם!

קבלו מתכון לנשנוש שוקולד טחינה הכי טעים שיש עם המון אגוזים קראנצ'ים בפנים השומרים על מרקם חלומי לצד טעם שוק‎ולדי מושחת שלא שוכחים.

מכינים נשנוש זה בכלום זמן ובלי להשקיע את כל היום במטבח, ונהנים מטעמי ש‎וקולד אמיתיים שישאירו את כולם מכורים!

מתכון באדיבות: זוהר שרעבי

ספר המתכונים של זוהר שרעבי

 

נשנוש שוקולד

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

נשנוש שוקולד

נשנוש שוקולד טחינה הכי טעים

עם המון אגוזים קראנצ'ים מפנקים
ציון 4.05 על ידי 20 דירוגים
לדרג
באדיבות: זוהר שרעבי

ציוד

תבנית אינגליש קייק

המצרכים

  • 1 ¼ כוסות אגוזי מלך
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 1 כוס טחינה גולמית
  • 3 כפות סילאן

אופן ההכנה

  • קולים את האגוזי מלך על מחבת עד השחמה קלה, ואז קוצצים אותם לחתיכות גסות.
  • ממיסים 200 גרם שוקולד מריר עם 2 כפות שמן במיקרוגל בפולסים של 30 שניות. מערבבים עד שמתקבלת עיסה חלקה וללא גושים.
  • לאחר שמקבלים עיסת שוקולד חלקה, מוסיפים כוס טחינה גולמית ו-3 כפות סילאן, ואז מוסיפים את ⅔ אגוזי המלך לתערובת השוקולד ומערבבים.
  • מרפדים תבנית אינגליש קייק עם נייר אפייה, ומכניסים את עיסת השוקולד לתבנית.
  • מפזרים שליש מהאגוזים שנותר מעל לעיסה, ומקררים בפריזר כשעה.
  • מוציאים ופורסים לקוביות בגודל הרצוי. שומרים במקפיא.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: נשנוש שוקולד טחינה

חייב לקלות את האגוזים?
לא חייב אבל זה טעים יותר.
אפשר להחליף את השמן קנולה?
אפשר לשים שמן קוקוס לתחליף בריא יותר.

מה חושבים על: נשנוש שוקולד טחינה

נשנוש שוקולד
אנאל משינסקי: "מושלם! תודה רבה!"
נשנוש שוקולד
נורית עזרן: "תודה יצא מושלם!"

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

3 Comments

  1. הקפאתי בתוך מתקן לקוביות קרח מסיליקון כדי לקבל עוגיות אישיות, פשוט יותר נוח.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?