נשנוש שוקולד טחינה הכי טעים
עם המון אגוזים קראנצ'ים מפנקים
מתחשק לכם נשנוש מפנק וטעים בלי כל רגשות האשמה הנלווים עם הקלוריות הרבות? אז מתכון זה הוא בול בשבילכם!
קבלו מתכון לנשנוש שוקולד טחינה הכי טעים שיש עם המון אגוזים קראנצ'ים בפנים השומרים על מרקם חלומי לצד טעם שוקולדי מושחת שלא שוכחים.
מכינים נשנוש זה בכלום זמן ובלי להשקיע את כל היום במטבח, ונהנים מטעמי שוקולד אמיתיים שישאירו את כולם מכורים!
מתכון באדיבות: זוהר שרעבי
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
תבנית אינגליש קייק
המצרכים
- 1 ¼ כוסות אגוזי מלך
- 200 גרם שוקולד מריר
- 2 כפות שמן קנולה
- 1 כוס טחינה גולמית
- 3 כפות סילאן
אופן ההכנה
- קולים את האגוזי מלך על מחבת עד השחמה קלה, ואז קוצצים אותם לחתיכות גסות.
- ממיסים 200 גרם שוקולד מריר עם 2 כפות שמן במיקרוגל בפולסים של 30 שניות. מערבבים עד שמתקבלת עיסה חלקה וללא גושים.
- לאחר שמקבלים עיסת שוקולד חלקה, מוסיפים כוס טחינה גולמית ו-3 כפות סילאן, ואז מוסיפים את ⅔ אגוזי המלך לתערובת השוקולד ומערבבים.
- מרפדים תבנית אינגליש קייק עם נייר אפייה, ומכניסים את עיסת השוקולד לתבנית.
- מפזרים שליש מהאגוזים שנותר מעל לעיסה, ומקררים בפריזר כשעה.
- מוציאים ופורסים לקוביות בגודל הרצוי. שומרים במקפיא.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: נשנוש שוקולד טחינה
חייב לקלות את האגוזים? לא חייב אבל זה טעים יותר. |
אפשר להחליף את השמן קנולה? אפשר לשים שמן קוקוס לתחליף בריא יותר. |
מה חושבים על: נשנוש שוקולד טחינה
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
טעים בטרוף
היי רותי,
איזה כיף!
מוזמנת להצטרף גם לקבוצת הוואטסאפ שלנו 🙂
הקפאתי בתוך מתקן לקוביות קרח מסיליקון כדי לקבל עוגיות אישיות, פשוט יותר נוח.