| |

לביבות תפוחי אדמה משגעות

במילוי בצל ופטריות מפנק
בהשראת: מלי מאירוב
ציון 4.34 על ידי 24 דירוגים
לביבות תפוחי אדמה

עצמו את העיניים ודמיינו לכם לביבו‎ת זהובות ומענגות של תפוחי אדמה בטעם מעלף. כעת תפסיקו לדמיין ותתחילו להגשים!

קבלו מתכון לביבות תפוחי אדמה משגעות ומשודרגות במילוי בצל ופטריות מפנק השומרים עם עסיסיות ורכות מושלמת לצד טעם מטריף.

ממלאים את כל הבית בריחות תפוחי אדמה מגרים, ונהנים עם המשפחה מלביבות מופלאות שלא תצליחו להפסיק לאכול!

 

לביבות תפוחי אדמה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

לביבות תפוחי אדמה

לביבות תפוחי אדמה משגעות

במילוי בצל ופטריות מפנק
ציון 4.34 על ידי 24 דירוגים
לדרג
באדיבות: מלי מאירוב

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה קרה

המצרכים

  • 3 תפוחי אדמה
  • ¾ כוסות קמח
  • ½ ביצה טרופה
  • תבלינים - כורכום (מלח, פלפל שחור)
  • פטרוזיליה קצוצה
  • פטריות קצוצות
  • בצל

אופן ההכנה

  • מרככים תפוחי האדמה עם הקליפה למשך 10 דקות במיקרו בתוך שקית ניילון.
  • לאחר מכן מקררים ומקלפים, ואז מועכים לפירה.
  • לפירה מוסיפים את הקמח, חצי ביצה טרופה, ותבלינים של כורכום, מלח, ופלפל שחור, ולבסוף פטרוזיליה קצוצה. מערבבים עד לתערובת כמו בצק.
  • במחבת מטגנים את הפטריות הקצוצות עם בצל, ומוסיפים מלח ופלפל, ואז מקררים.
  • ביד משומנת, ניקח חתיכה מתערובת תפוחי האדמה ומשטחים. שמים כפית מהמלית, ואז סוגרים ומכדררים בין שתי הידיים לכדור עגול.
  • טובלים בקמח או פירורי לחם, ומטגנים בשמן לא עמוק.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

לביבות תפוחי אדמה


שאלות נפוצות: לביבות תפוחי אדמה 

אפשר להכין בתנור?
אפשר לטבול בפירורי לחם ולאפות בתנור גם.
איך טורפים חצי ביצה?
טורפים את הביצה בכוס ושופכם חצי או יותר לא משמעותי.
אפשר להכין מפירה רגיל?
בפירה רגיל יש נוזלים וזה נדבק למחבת ומתפרק.
אפשרי להרתיח תפוחי אדמה במים במקום לשים במיקרו ?
אפשרי..רק הם מפרישים מים.

מה חושבים על: לביבות תפוחי אדמה 

לביבות תפוחי אדמה משודרגות עם בצל
דקלה שלו זרד: "יצא מדהים אהבו מאוד …תודה!"
לביבות תפוחי אדמה
ישראלה אזולאי: "תודה על מתכון מעולה, נעלמו בשניה!"

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: מלי מאירוב

Similar Posts

4 Comments

  1. ערב אוב,האם להשתמש בפטריות טריות או משימורים,וכמו כן האם לטגן את הבצל והפטריות מההתחלה ביחד?

    1. היי תמי,
      אנחנו תמיד ממליצים על פטריות טריות, אבל כמובן שאפשר גם משימורים.
      מטגנים את הבצל עם הפטריות, כפי שכתוב בהוראות ההכנה.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?