מוקפץ אסייתי משגע
עשיר, צבעוני, ומרשים במיוחד

בלי בלגנים ושיטות הכנה מופרכות – תכירו את ארוחת המוקפץ בסגנון אסייתי הכי מפנקת שתראו למשך המון זמן!
קבלו מתכון למוקפץ אסייתי משגע וטעים ברמות המשלב נודלס מפנקות עם שפע של ירקות מרעננים, ובשר בקר פרוס דק דק ועסיסי ברמה מופלאת הנותן עסיסיות משגעת למנה עם ארומה עשירה.
תבשיל עשיר, צבעוני, ומרשים במיוחד, שישאיר את כולם מכורים לעוד ועוד. וככה מקבלים חופשה לתאילנד כשאי אפשר לצאת מהבית!
מתכון באדיבות: ישראל שרון
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

המצרכים
- 500 בשר בקר (סינטה / אנטריקוט / שייטל - לחתוך לרצועות דקות - אפשר לוותר לצמחוני)
- 1 גמבה אדומה
- ¼ כרוב
- 1 בצל ירוק
- 1 גזר
- 1 בטטה
- 1 בצל יבש
- שעועית ירוקה
- פטריות טריות
- נודלס (איטריות ביצים)
- פלפל ירוק חריף
- בשר בקר פרוס (דק דק דק)
- 4 כפות טריאקי
- 4 כפות סויה
- 4 כפות צ'ילי חריף
- ניתן גם להוסיף כל ירק שאוהבים
אופן ההכנה
- מטגנים מעט את הבצל ואז מוסיפים את הבשר ומטגנים אותו מעט.
- לאחר מכן מוסיפים את שאר הירקות מעלה, כמובן שניתן גם להוסיף איזה סוג ירקות נוסף שאוהבים ולהוריד מה שאתם לא מתחברים.
- מוסיפים את הרטבים, וכל הזמן מערבבים ומערבבים עד לקבלת מרקם רך.
הערות וטיפים
סרטון אופן הכנה:
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: מוקפץ אסייתי משגע
איזה סוג בשר? פעם אחת עשיתי עם בשר כתף, פעם שנייה עם אנטריקוט דק דק, ופעם שלישית עם סינטה דק דק. בקר כתף הכי מוצלח! |
מה אפשר לשים במקום טריאקי? סוכר חום או קצת סילאן, משהו מתקתק. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!