מתכון החריף הכי טעים שתאכלו
בחריפות מעודנת וטעם מענג

אם גם אתם פשוט מתים על חריף ולא יכולים להעביר ארוחה בלי לשדרג בקצת חריפות מושלמת, ואז הבאנו מתכון זה בול בשבילכם!
תכירו את מתכון החריף הכי טעים שתאכלו אי פעם, המשלב המון שום, שמן זית, מלח, ופלפלים ירוקים שידליקו לכם את כל החושים.
מתכון פשוט והכי מהיר להכנה לממרח חריף טעים שתמיד יהיה הכוכב של השולחן בארוחה ויגרוף לכם המון מחמאות. אז קדימה להכין!
מתכון באדיבות: דניאל רגבי. גם באינסטגרם.
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

המצרכים
- פלפל ירוק חריף
- שום
- שמן זית
- מלח
אופן ההכנה
- מוסיפים לשום שמן זית ומלח, ומערבבים קלות.
- חותכים את הפלפלים בקו אורך (כמו בסרטון), וקו לרוחב מלמעלה, פותחים וממלאים בשיני שום.
- מכניסים לתנור שחומם על 180 מעלות למשך 30 דקות.
- לאחר מכן, מוציאים וחותכים קטן קטן לקבלת ממרח.
- שמים בקערית קטנה, מוסיפים מיץ לימון ושמן זית, ומערבבים.
הערות וטיפים
סרטון אופן הכנה:
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: חריף הכי טעים
כששמים בתנור החריפות לא מתאדה? לא, זה מעדן את החריפות ונותן יותר טעם. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני תוספות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: החריף הכי טעים שתאכלו – דניאל רגבי. גם באינסטגרם.