נאן הודי - לחם במחבת פשוט ומהיר
טעם נדיר ומענג

מחפשים לשדרג את משחק הלחמים שלכם ולהכין משהו באמת מיוחד? אז לחם הודי זה הוא בדיוק בשבילכם.
תכירו את נאן הודי – לחם הודי במחבת שהכי פשוט ומהיר להכנה, המקבל טעם נדיר במיוחד המשלב יוגורט, זעתר, וכל טוב.
לחם קליל ומאוד כייפי להכנה לארוחת ערב טעימה או אפילו ארוחת בוקר מפנקת ומזינה. ביס אחד ותמצאו את עצמכם מחייכים עם תמונות של הודו בראש!
מתכון באדיבות: בת-חן סטודיו לבישול ואפיה
ספר המתכונים של בת-חן סטודיו לבישול ואפיה
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

המצרכים
- 2 כפיות שמרים יבשים
- 1 כפית סוכר
- ½ כוס מים
- 3 כוסות קמח (מומלץ 50% קמח מלא / כוסמין)
- ½ כפית מלח
- ¼ כוס שמן קנולה
- ½ כוס יוגורט יווני טוב
- 1 ביצה
- 3 כפות זעתר / אורגנו טרי קצוץ (לא חובה)
אופן ההכנה
- בקערה קטנה מערבבים את השמרים, סוכר ומים ונותנים להם מנוחה של 2 דקות.
- לאחר מכן, מוסיפים את השמן, היוגורט והביצה ומערבבים.
- בקערה בינונית נוספת, מערבבים את הכוס קמח עם המלח.
- כעת מאחדים את שתי הקערות על ידי הוספת קערת הנוזלים לקערת הקמח בהדרגתיות ותוך כדי ערבוב.
- ממשיכים להוסיף את שאר הקמח ונלוש בידיים למשך 3 דקות בערך, עד שמקבלים כדור בצק אחיד.
- נותנים לבצק תפיחה בקערה מכוסה עם מגבת למשך שעה בערך.
- לאחר מכן, מחלקים את הבצק ל-8 כדורים, ומרדדים אותם לעיגולים.
- שמים מעט שמן זית במחבת, מניחים את הנאן, ומוסיפים מעל זעתר טרי קצוץ, כאשר יש בועות הופוכים לצד השני לעוד דקה בערך.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני מאפים ולחמיםמושלמים. אל תפספסו!
קל להכנה – ט ע י ם –
היי ינאי,
שמחים שנהנית מהנאן!
אפשר רק עם קמח כוסמין מלא?
היי רינה,
אכן כן 🙂
מה אפשר לשים במקום היוגורט כדי שיהיה פרווה?
היי צביה, ניתן לוותר על היוגורט על מנת שיהיה פרווה, מבטיחים שיוצא גם טעים…בהצלחה!