| |

נאן הודי - לחם במחבת פשוט ומהיר

טעם נדיר ומענג
בהשראת: בת-חן סטודיו לבישול ואפיה
עדיין אין דירוגים
נאן הודי - לחם במחבת

מחפשים לשדרג את משחק הלחמים שלכם ולהכין משהו באמת מיוחד? אז לחם הודי זה הוא בדיוק בשבילכם.

תכירו את נאן הודי – לחם הודי במחבת שהכי פשוט ומהיר להכנה, המקבל טעם נדיר במיוחד המשלב יוגורט, זעתר, וכל טוב.

לחם קליל ומאוד כייפי להכנה לארוחת ערב טעימה או אפילו ארוחת בוקר מפנקת ומזינה. ביס אחד ותמצאו את עצמכם מחייכים עם תמונות של הודו בראש!

מתכון באדיבות: בת-חן סטודיו לבישול ואפיה

ספר המתכונים של בת-חן סטודיו לבישול ואפיה

 

 

נאן הודי - לחם במחבת פשוט ומהיר

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

נאן הודי - לחם במחבת

נאן הודי - לחם במחבת פשוט ומהיר

טעם נדיר ומענג
עדיין אין דירוגים
לדרג
באדיבות: בת-חן סטודיו לבישול ואפיה

המצרכים

  • 2 כפיות שמרים יבשים
  • 1 כפית סוכר
  • ½ כוס מים
  • 3 כוסות קמח (מומלץ 50% קמח מלא / כוסמין)
  • ½ כפית מלח
  • ¼ כוס שמן קנולה
  • ½ כוס יוגורט יווני טוב
  • 1 ביצה
  • 3 כפות זעתר / אורגנו טרי קצוץ (לא חובה)

אופן ההכנה

  • בקערה קטנה מערבבים את השמרים, סוכר ומים ונותנים להם מנוחה של 2 דקות.
  • לאחר מכן, מוסיפים את השמן, היוגורט והביצה ומערבבים.
  • בקערה בינונית נוספת, מערבבים את הכוס קמח עם המלח.
  • כעת מאחדים את שתי הקערות על ידי הוספת קערת הנוזלים לקערת הקמח בהדרגתיות ותוך כדי ערבוב.
  • ממשיכים להוסיף את שאר הקמח ונלוש בידיים למשך 3 דקות בערך, עד שמקבלים כדור בצק אחיד.
  • נותנים לבצק תפיחה בקערה מכוסה עם מגבת למשך שעה בערך.
  • לאחר מכן, מחלקים את הבצק ל-8 כדורים, ומרדדים אותם לעיגולים.
  • שמים מעט שמן זית במחבת, מניחים את הנאן, ומוסיפים מעל זעתר טרי קצוץ, כאשר יש בועות הופוכים לצד השני לעוד דקה בערך.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

נאן הודי - לחם במחבת פשוט ומהיר

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

2 Comments

    1. היי צביה, ניתן לוותר על היוגורט על מנת שיהיה פרווה, מבטיחים שיוצא גם טעים…בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?