מתכון לקרפ דק דק
ברכות מופלאה ומרקם חלומי
לא תמצאו קינוח יותר מגרה ומושחת מקרפ צרפתי מתוק ומפוצץ בשוקולד. וכאשר אפשר להכין בגרסה משודרגת המספקת כל כך הרבה יותר, אין סיכוי שמוותרים!
קבלו מתכון לקרפ צרפתי דק דק באופן מפתיע עם רכות מופלאה ומרקם חלומי במיוחד, המקבלת טעם נדיר המשתדך למלית נוטלה מענגת במיוחד.
קינוח קלאסי ומושלם שאפשר להכין בקלי קלות ובפשטות, ולפוצץ במילויים מפנקים כמו נוטלה, לוטוס, ושוקולד לבן, ואז רק להתפנק ולהתענג!
מתכון באדיבות: רותם אילן גור
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
כוס חד פעמית לשתייה חמה
המצרכים
- 3 ביצים
- ½ כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 ½ כוסות חלב (אפשר מים לפרווה)
- מעט מלח
- 1 ½ כוסות קמח רגיל מנופה
אופן ההכנה
- נטרוף היטב בקערה את הביצים עם חצי כוס סוכר ושקית סוכר וניל, ואז נוסיף כוס וחצי חלב (אם רוצים פרווה אז מים), מעט מלח מהמלחייה, וקמח מנופה
- נטרוף היטב עד שאין גושים.
- נחמם מחבת משומנת ולצקת מהבלילה (כדאי להשתמש במצקת), ננדנד את המחבת שיכסה בשכבה דקה את כל המחבת
- כשזה מזהיב קלות, נהפוך עד שמזהיב קלות בצד השני. כדאי לשחק עם הלהבה שלא ישרף
- מורחים נוטלה או איזה ממרח שרוצים ומשדרגים באיזה תוספות וממתקים שאוהבים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
מה חושבים על: קרפ דק דק
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף
קינוחים מושלמים. אל תפספסו!
יצא מגעיל, מתוק בטירוף ויש יותר מידי ביצים טעם של חביתה. רק המרקם טוב ונראה טוב – אבל הטעם רע.
היי בר,
מתנצלים שהייתה לך חוויה לא נעימה עם המתכון. נשמח להציע לך 3 מתכוני קרפ נוספים לבחירתך:
מתכון של שירי מלכה
מתכון של מזל קרמיזי
מתכון של יוליה רזנבי
בהצלחה וחג שמח!