פיתות ביתיות בכלום עבודה
מרקם רך וחלומי עם טעם אסלי
אין טעם מענג יותר, ואין ריח מגרה יותר מטעמים וריחות של פיתות נאפות בבית שיגרמו לכולם להתאהב!
קבלו מתכון לפיתות ביתיות שמכינים בכלום עבודה המקבלות מרקם רך וחלומי עם טעם פיתות אסלי טעים יותר ממה שאי פעם תשיגו במאפיות.
פיתות קלות וקלילות שמכינים בסיר חשמלי מיוחד המבטיח שלמות בתוצאות עם טעם השווה כל דקה של מאמץ. אין סיכוי שלא מנסים!
מתכון באדיבות: רבקה סחראי
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
סיר גריל חשמלי
המצרכים
- 1 ק"ג קמח מנופה
- 2 כפות שמרים
- 3 כפות שמן
- 2 כפות סוכר
- 1 כף מלח (לבסוף)
- 3 כוסות מים פושרים (כוס שלישית בהדרגה)
אופן ההכנה
- נלוש במיקסר את כל המרכיבים (המלח בסוף) למשך 5 דקות, עד לקבלת בצק.
- משמנים מעט את הבצק ושמים אותו להתפחה של שעה וחצי.
- מחלקים את הבצק לכדורים בגודל פיתה, מרדדים מכסים במגבת נקייה ומתפיחים למשך 10 דקות בערך
- מכניסים לסיר גריל חשמלי, ושמים גם על הגז על אש בינונית - נמוכה ומטגנים את הפיתות, אין צורך להפוך את הפיתה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: פיתות ביתיות
להתפיח עם מגבת מעל? אכן. |
מאיפה קונים את הסיר? מהשווקים או מהסטוקים הסיר הנמוך. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני מאפים ולחמים מושלמים. אל תפספסו!