Advertisements
| |

עוגת גבינה פירורים קלה (סרטון הכנה)

תחתית פריכה וחמאתית עם קרם עשיר
בהשראת: שרון ישראל
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
עוגת גבינה פירורים
Advertisements

הגיע הזמן להעלות את משחק עוגות הגבינה שלכם לשלב הבא עם עוגה מיוחדת וטעימה זו שתשאיר את כולם בפה פעור.. ומלא!

קבלו מתכון לעוגת גבינה פירורים קלה, המקבלת טעם שיא השלמות ומרקם חלומי מתחתית פריכה של ביסקוויטים חמאתיים, שמשדכים למלית קרם גבינה רך ועשיר.

עוגת גבינה פירורים קלה וקלילה שמכינים בדקות ספורות בעזרת סרטון הכנה שתמיד מבטיח הצלחה מסחררת, ונהנים מטעמים מענגים שרק עוגה כזו יכולה לספק!

ספר המתכונים של שרון ישראל

עוגת גבינה פירורים

Advertisements

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת גבינה פירורים

עוגת גבינה פירורים קלה (סרטון הכנה)

תחתית פריכה וחמאתית עם קרם עשיר
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: שרון ישראל
Advertisements

המצרכים

  • 1 שרוול ביסקוויטים
  • ½ חבילה חמאה (100 גרם)

לקרם:

  • 2 שמנת מתוקה (500 מ"ל)
  • ¼ כוס סוכר
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כוס חלב
  • 250 גרם גבינה לבנה
Advertisements

אופן ההכנה

  • נפורר את הביסקוויטים ונערבב אותם יחד עם החמאה, ואז נהדק לתחתית התבנית ונשאיר קצת מהביסקוויטים בצד.
  • נכין את הקרם על ידי הקצפת השמנת המתוקה עם הסוכר, פודינג, וחלב עד שמקבלים קרם עמיד. נקפל עם הגבינה הלבנה.
  • נוסיף את הקרם על הביסקוויטים ונפזר מעל את הביסקוויטים שהשארנו בצד.
  • נכניס למקרר לכמה שעות עד להתייצבות.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת גבינה פירורים

Advertisements


שאלות נפוצות: עוגת גבינה פירורים קלה

מה גורם לעוגה להיות אחידה ? ובחיתוך זה לא נמס ?
מקציפים שמנת מתוקה, זה מה שמאחד ומעמיד, בחיתוך זה נפלא, לא נוזלי, פשוט יציב.
איך הצלחת להוציא מהתבנית בלי להרוס?
חתכתי את התבנית מסביב ונשארה רק התחתית ופשוט החלקתי את העוגה לצלחת, זה לא נדבק בתחתית לכן היה ניתן להזיז.
בלי ביצים?
בלי, העוגה לא אפויה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות גבינהמושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור:  Sharon Israel | לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב בטיקטוק

Advertisements

Similar Posts

4 Comments

    1. היי קרן, אם מגירים את הנוזלים טוב מהגבינה ומגישים לאחר קירור העוגה תהיה מספיק יציבה. אם בכל זאת יש לך שמנת ומעוניינת להשתמש בה נוכל להמליץ על המתכון הזה בחום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements