| | |

עוגת גבינה ללא מיקסר ב-5 דקות

בטעם גבינה רך ועשיר
בהשראת: אריאלה גולדמן
ציון 4.29 על ידי 49 דירוגים
עוגת גבינה

מתחשק לכם להכין עו‎גת גבינה מושלמת ויפה בלי להשקיע את כל היום במטבח בהכנות? אז קבלו עוגה מדהימה זו רק בשבילכם!

מתכון לעוגת גבינה ללא מיקסר שתמיד מוכנה לאפייה ב-5 דקות, ואף פעם לא מתפשרת על טעמי הגבינה הרכים ועשירים המשתדכים למרקם קרמי וחלומי.

מכינים עוגה מופלאה זו פעם ראשונה ומובטח לכם שלא תקנו עוגות גבינה מהמאפיות יותר. ביס אחד וכל המשפחה מכורה לחיים!

מתכון באדיבות: אריאלה גולדמן

ספר המתכונים של אריאלה גולדמן

 

עוגת גבינה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת גבינה

עוגת גבינה ללא מיקסר ב-5 דקות

בטעם גבינה רך ועשיר
ציון 4.29 על ידי 49 דירוגים
לדרג
באדיבות: אריאלה גולדמן

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית
תבנית עגולה 20 / 22 סטנדרטית משומנת בתחתית ובדפנות

המצרכים

  • 4 ביצים L
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כפית גרידת לימון
  • 750 גרם גבינה לבנה 5% (לסנן את המים)
  • 200 מ"ל שמנת חמוצה 27% (לסנן את המים)
  • 2 כפות גדושות קמח רגיל
  • 1 כף אבקת אפייה

לקרם (לא חובה):

  • 1 שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • 1 כוס חלב
  • 1 כוס אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה

  • מחממים תנור מראש (10 דקות לפני) ל-170 מעלות על תכנית אפייה רגילה.
  • בקערה מערבלים עם מקצף ידני את ה-4 ביצים ללא הפרדה, כוס סוכר,שקית סוכר וניל, וכפית גרידת לימון.
  • לאחר מכן מוסיפים את הגבינה לבנה, שמנת חמוצה, קמח, ואבקת אפייה, ומערבלים עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים.
  • מוזגים הבלילה לתבנית ואופים כ-50 דקות עד שפני העוגה זהובים והיא צמיגית למגע
  • מוציאים מיד מהתנור בתום האפייה ומצננים בטמפ החדר
  • מעבירים לקירור למשך 5 שעות התייצבות לפני ההגשה
  • -מעטרים באבקת סוכר, ניתן גם לעטר בקרם (מקציפים כל המרכיבים במיקסר יחד).
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגת גבינה ללא מיקסר

מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות גבינה מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: אריאלה גולדמן

Similar Posts

8 Comments

  1. 5 stars
    עוגה מנצחת.כולם רוצים מתכון ואת הקישור למתכון כבר העברתי לא מעט פעמים. תודה! יש מקום גם למי שלא בא לו להפריד לערבל ולהסתבך עם חומרים שלא בנמצא. עוגה של הביוקר בקצת עבודה וחומרים פשוטים. הולכת טוב בתבנית עגולה ואפילו מקבלת גובה. שדרגתי עם מסקרפונה או עם ריקוטה 5% לאפייה.

    1. היי נורית,
      נשמע נהדר השדרוג שלך ותודה רבה שכתבת לנו 🙂
      שמחים מאוד שנהנית מהעוגה ושיתפת עם היקרים לך!

  2. תודה. מתכוונת להכין. שתי שאלות: איל מסננים מנוזלים גבינה ושמנת? 2. האם אפשר בתבלנית אינגליש?

    1. היי מירי!
      נשמח לענות:
      1. אפשר לסנן עם חיתול בד או יריעת בד ייעודית לגבינות.
      2. אפשר.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements