| |

מתכון עוגת גבינה אפויה ללא בסיס

מתכון לעוגת גבינה אפויה ללא גלוטן בטעם נדיר ומרקם קרמי מענג!
בהשראת: אריאלה גולדמן
ציון 4.38 על ידי 27 דירוגים
עוגת גבינה

שבוע חדש ואין כמו קצת מתוק ליד הקפה להתחיל אותו כמו שצריך! קבלו עוגת גבינה אפויה רכה ונימוחה ממתכון פשוט בלי סיבוכים וכאבי ראש!

מתכון לעוגת גבינה אפויה מעולה שמתאימה במיוחד למי שמעדיפים לאכול מזון ללא קמח עם מרקם נפלא ונמס בפה, שאפשר לצפות בקצפת מתוקה לפינוק אפילו עוד יותר גדול, גם לקשט בכל סוג פירות שאוהבים, אבל לא לדאוג, היא תככב גם בלי שום תוספות, אפילו רק ככה!

עוגה גבינה אפויה פשוטה ללא בסיס או תחתית שמכינים ממתכון מדויק שתמיד מצליח. צריך יותר מזה?

ספר המתכונים של אריאלה גולדמן

עוגת גבינה אפויה ללא גלוטן
צילום: אריאלה גולדמן

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון עוגת גבינה אפויה פשוטה ללא בסיס 

 

עוגת גבינה

מתכון עוגת גבינה אפויה ללא בסיס

מתכון לעוגת גבינה אפויה ללא גלוטן בטעם נדיר ומרקם קרמי מענג!
ציון 4.38 על ידי 27 דירוגים
לדרג
באדיבות: אריאלה גולדמן

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית
תבנית עגולה 26 עם דפנות גבוהות

המצרכים

  • 2 קופסאות גבינה לבנה 9% (סה"כ 500 גרם)
  • 1 שמנת חמוצה (סה"כ 200 מ"ל)
  • 5 חלמונים (צהוב)
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 3 כפות קורנפלור
  • 5 חלבונים (לבן)
  • ¾ כוס סוכר

לקצפת:

  • 1 שמנת מתוקה (סה"כ 250 מ"ל)
  • ¼ כוס סוכר
  • מה שנותר משקית האינסטנט פודינג
  • ½ כוס חלב

אופן ההכנה

  • מחממים מראש תנור ל-180 מעלות בתכנית אפייה רגילה. אין צורך בתבנית מים בתחתית התנור.
  • בקערה מערבבים יחד עם מטרפה ידנית את הגבינה לבנה, שמנת חמוצה, חלמונים, 2 כפות אינסטנט פודינג וניל, ו-3 כפות קורנפלור.
  • לאחר מכן מקציפים במיקסר יחד את החלבונים על שלושת רבעי כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב.
  • מוסיפים בתנועות קיפול עדינות את הקצף אל קערת הגבינות.
  • משמנים את התבנית שלנו, ומכניסים לאפייה למשך 45 דקות בערך.
  • העוגה תופחת לגובה בזמן האפייה ובתום האפייה חוזרת לגובה המקורי שלה. מוציאים את העוגה מהתנור מיד בתום האפייה ומצננים על רשת
  • עוברים בעדינות עם סכין חדה סביב העוגה כדי לשחררה מדפנות התבנית
  • אם רוצים לצפות בקצפת - מקציפים יחד את השמנת מתוקה, רבע כוס סוכר, מה שנותר משקית האינסטנט פודינג, וחצי כוס חלב.
  • מורחים על העוגה ומקשטים בפרי שאוהבים.
  • מכניסים למקרר למשך 4 שעות.

הערות וטיפים

אפשרי: לקשט בפרי שאוהבים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת גבינה אפויה
צילום: אריאלה גולדמן

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

שבועות? אירוח חלבי? כל הפינוקים החלביים שתדמיינו – עלינו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת גבינה רכה – אריאלה גולדמן

Similar Posts

10 Comments

  1. הייי תודה על המתכון נראה ממש טוב,
    יש לי בבית שתי שמנת חמוצה ואני רוצה לגמור אותם😉😄יש אפשרות להשתמש בקרם למעלה במנת חמוצה?
    וצריך לשים תבנית עם מיים בתנור מתחת לעוגה?

    1. היי שירה,
      את יכולה בהחלט להשתמש בשמנת החמוצה.
      אין צורך בתבנית עם מים.
      בהצלחה!

  2. 5 stars
    ניסיתי כל כך הרבה מתכונים לנו את גבינה ותמיד לא יצא לי מוצלח 😪
    המתכון של יצא מעולה עוגה טעימה בטירוף
    תודה רבה וחג שמח

    1. היי מרגה,
      חחחחח זללו אותה מהר אה? נשמח לראות איך יצאה לך כשתכיני שוב!
      צום קל וחתימה טובה

  3. עוגה נדירהההההההה הבת שלי לא מפסיקה להחמיא עליה ממש תודה על השיתוף קל מהיר ולא הרבה בלוגו
    משהו להמלצה מחברה אופה
    להשים 120 מעלות שעתיים
    לא 180

    1. היי לימור,
      שמחים שאהבתם את העוגה ותודה רבה ששיתפת אותנו בחוויה שלך עם המתכון!
      מוזמנת להראות לנו איך היא יצאה בקבוצה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?