| | |

עוגת שוקולד ב-10 דקות

במרקם עשיר ומפוצץ בשוקולד
בהשראת: ענבל בן ברוך
ציון 4.63 על ידי 8 דירוגים
עוגת שוקולד

מחפשים להתענג על עוגה טעימה ומהנה, בלי לבזבז את כל היום במטבח עם ההכנה? אז עוגה זו היא בול בשבילכם!

קבלו מתכון לעוגת שוקולד מושלמת שמכינים ב-10 דקות בלבד, עם אפשרות לאפייה מהירה וקלה במיקרו, ובתמורה נהנים מטעמי שוקולד משגעים עם מרקם מפוצץ בשוקולד עשיר המשודרג בגנאש מושחת ביותר.

מכינים עוגה מדהימה זו בקלות ומהירות שיא, ונהנים מעוגה מפנקת עם חוויה שוקולדית שתשאיר אתכם מכורים לעד!

מתכון באדיבות: ענבל בן ברוך – ענבלוגה 

ספר המתכונים של ענבל בן ברוך – ענבלוגה 

 

עוגת שוקולד

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת שוקולד

עוגת שוקולד ב-10 דקות

במרקם עשיר ומפוצץ בשוקולד
ציון 4.63 על ידי 8 דירוגים
לדרג
באדיבות: ענבל בן ברוך

ציוד

תבנית עגולה 23/24 או 2 תבניות אינגליש קייק

המצרכים

לעוגה:

  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • ½ כוס שמן
  • 1 כוס שוקולית לאפייה
  • 1 ½ כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 כוס מים רותחים

לגנאש שוקולד:

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • ½ כוס שמנת להקצפה

אופן ההכנה

  • טורפים עם מטרפה את הסוכר וסוכר וניל עם החלבונים, ואז מוסיפים את החלמונים ואת השוקולית עם השמן ומערבבים היטב.
  • לאחר מכן מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים היטב, התערובת תהיה סמיכה מאוד ויהיה קשה לערבב וזה בסדר. לאחר מכן מוסיפים מים רותחים ומערבבים עד לאיחוד.
  • במידה ורוצים לאפות בתנור, שופכים את הבלילה לתבניצ עגולה או תבניות אינגליש קייק משומנות, ואופים על 175 מעלות למשך 25 דקות עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים.
  • אם רוצים לאפות במיקרו מכניסים לתבנית סיליקון, ומכניסים לאפייה במיקרו למשך 6 דקות על חום גבוה.
  • מכינים את הגנאש על ידי הרתחת השמנת במיקרו, ואז מוציאים ושוברים לתוכו את השוקולד המריר, ממתינים 2 דקות ואז מערבבים עד לאיחוד.
  • עושים חורים בעוגה בעזרת קש, ושופכים מעל העוגה החמה את הגנאש.
  • מומלץ לאכול מיד לאחר אפייה!

הערות וטיפים

סרטון אופן הכנה:
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות שוקולד מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת שוקולד – ענבל בן ברוך ענבלוגה
קישור לאינסטגרם, קישור לדף פייסבוק
 

Similar Posts

6 Comments

  1. במתכון. מצוין להקציף בנפרד את חלמונים ,ובסרטון מררה ביצים שלמות אשמח לדעת מה נכון

    1. היי אילנה, שתי הדרכים נכונות, אם את לא ממהרת עדיף להקציף חלבונים בנפרד קודם ואז מתקבלת עוגה אפילו יותר אוורירית.
      בהצלחה ובתיאבון ♥
      צוות מתוקים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?