|

עוגת פרג משגעת

עם קרם וניל עשיר
בהשראת: אצל ברכה במטבח
עדיין אין דירוגים
עוגת פרג

לשבת ולא רק – תכירו את עוגת הפ‎רג הכי טעימה שתאכלו, שתמצאו את עצמכם מכינים באופן קבוע תוך כלום זמן!

קבלו מתכון לעוגת פרג משגעת שיוצאת גבוהה וטעימה ברמות, מנוקדת בזרעים השחורים והמטריפים של הפרג שמעניק מרקם רך ונפלא לעוגה, לצד קרם וניל עשיר המשדרג את הטעם ברמות.

עוגה קלילה והכי קלה להכנה שכל אחד יכול להכין בעיניים חצי עצומות. איך שטועמים ביס ראשון מתחרטים שלא הכנת קודם!

מתכון באדיבות: אצל ברכה במטבח

ספר המתכונים של אצל ברכה במטבח

 

עוגת פרג

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת פרג

עוגת פרג משגעת

עם קרם וניל עשיר
עדיין אין דירוגים
לדרג
באדיבות: אצל ברכה במטבח

המצרכים

לעוגה:

  • 1 כוס פרג
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס קמח מנופה
  • 1 כף אבקת אפייה
  • 1 כוס סוכר
  • 1 ביצה
  • 3 חלמונים
  • 3 חלבונים

למלית:

  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 2 שמנת מתוקה
  • 1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה

  • בקערה שמים את הקמח עם האבקת אפייה, פרג, שמן, ביצה אחת, וחלמונים, ומערבבים עם מיקסר ידני.
  • בקערה נקייה נפרדת, מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב. מוסיפים את הקצף לקערה הראשונה עם מרית או כך בתנועות קיפול עד לאיחוד. לא עם מיקסר!
  • משמנים את התבנית שלנו גם בדפנות, או מניחים דף אפייה בתחתית התבנית ומשמנים את הדפנות.
  • מכניסים לאפייה רגילה (קו מעלה קו מטה) בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות, למשך 15-20 דקות בערך.
  • לאחר אפייה מוציאים את העוגה מהתנור ונותנים לה להתקרר. לאחר מכן חוצים את העוגה לשתיים וממלאים במלית שהקצפנו יחד לקרם יציב. מורחים על חלק אחד ומשאירים קרם לציפוי העוגה מלמעלה.
  • מרכיבים את החצי השני של העוגה, מצפים בקרם הפודינג, ומפזרים שקדים מולבנים. מכניסים את העוגה למקרר להתייצבות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגת פרג משגעת

המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת פרג משגעת – אצל ברכה במטבח

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?