עוגת קרמבו מענגת

עם חווית טעמים רחבה וממכרת
בהשראת: חופית אלמקייס
עדיין אין דירוגים
עוגת קרמבו

תכירו את העוגה הכי מענגת לשבת, שנראית כמו השקעה גדולה אבל מוכנה בכלום זמן, ובמהרה תמצאו את עצמכם מכינים באופן קבוע!

עוגת קרמבו מענגת ונדירה המורכבת מבסיס שוקולדי עסיסי ורך, המשתדך לקרם וניל עשיר ומשתדרג בציפוי שוקולד מושחת ביותר.

עוגה קלילה וקלה להכנה שכל אחד ישמח לטעום, כי אין חגיגה אמיתית בלי קרמבו מושלם עם חווית טעמים רחבה וממכרת במיוחד!

מתכון באדיבות: חופית אלמקייס

ספר המתכונים של חופית אלמקייס

 

עוגת קרמבו

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת קרמבו

עוגת קרמבו מענגת

עם חווית טעמים רחבה וממכרת
עדיין אין דירוגים
לדרג
באדיבות: חופית אלמקייס

ציוד

תבנית חד פעמית בינונית

המצרכים

לתחתית העוגה:

  • 4 ביצים
  • ½ כוס שמן
  • ½ כוס חלב
  • ¾ כוס סוכר
  • ½ כוס שוקולית
  • ½ כוס קקאו
  • 1 כוס קמח תופח

למלית:

  • 2 שמנת מתוקה
  • 2 אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כוס חלב
  • 1 גביע גבינה לבנה 5% (250 גרם)
  • גבינת שמנת נפוליאון בטעם טבעי (250 גרם)

לגנאש:

  • 1 שמנת מתוקה
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 1 כפית דבש

אופן ההכנה

  • מערבבים את המרכיבים לתחתית יחד, יוצקים לתבנית ומכניסים לאפייה בחום 170 מעלות למשך 20 דקות בערך.
  • כשהעוגה יוצאת מהתנור, שופכים עליה כוס נס קפה-העשוי רק ממים וכפית נס קפה - ללא חלב.
  • בינתיים שהיא מתקררת מעט, מקציפים את ה-2 שמנת מתוקה עם 2 אינסטנט פודינג וניל וכוס חלב, לקבלת קצפת יציבה.
  • מוסיפים בתנועות קיפול גביע גבינה וגביע גבינת שמנת נפוליאון, ואז מורחים על העוגה.
  • מכינים את הגנאש על ידי המסת השמנת מתוקה עם השוקולד מריר וכפית דבש, ואז לצקת על העוגה
  • מכניסים למקפיא להתייצבות או למקרר ללילה שלם
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגת קרמבו מענגת

המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת קרמבו מענגת – חופית אלמקייס

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?