Advertisements
|

עוגת גבינה נימוחה

רכה עם מרקם קרמי וחלומי
בהשראת: הילה סמוכה רשתי
ציון 4.13 על ידי 8 דירוגים
עוגת גבינה
Advertisements

השנה חוגגים את שבועות עם המתכון הכי שווה לעו‎‎גת גבינה שתמיד מבטיח לכם טעמים בלתי נשכחים!

קבלו מתכון לעוגת גבינה נימוחה ומדהימה אפויה ברכות מופלאה עם מרקם קרמי וחלומי, ומקבלת טעם משגע ונדיר בדיוק איך שגבינה צריכה להיות.

עוגה ייחודית ויפהפייה ממש כמו בויטרינה של הקונדיטוריה, עם טעמים המשדרגים את החג בשמחה עילאית. אין סיכוי שלא מכינים!

ספר המתכונים של הילה סמוכה רשתי

 

עוגת גבינה
צילום: הילה סמוכה רשתי

Advertisements

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת גבינה

עוגת גבינה נימוחה

רכה עם מרקם קרמי וחלומי
ציון 4.13 על ידי 8 דירוגים
לדרג
באדיבות: הילה סמוכה רשתי
Advertisements

המצרכים

  • 6 ביצים מופרדות
  • 1 כוס סוכר (אפשר להפחית)
  • 750 גרם גבינה לבנה 9% או ½% לעוגה דיאטטית
  • 1 שמנת חמוצה 15% (200 מ"ל)
  • מעט תמצית וניל
  • 4 כפות קורנפלור
  • 4 כפות פודינג וניל
  • 1 כף חמאה מומסת
Advertisements

אופן ההכנה

  • בקערה נערבב את החלמונים, גבינה לבנה, שמנת חמוצה, ותמצית וניל, ואז מוסיפים את הקורנפלור ופודינג ומערבבים.
  • נוסיף גם את כף החמאה המומסת ושוב נערבב היטב
  • מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר, ונקפל לבלילת הגבינות.
  • נעביר לתבנית ונכניס לאפייה בתנור שחומם מראש על 170 מעלות, לאפייה של שעה ורבע בערך, עם תבנית מים בתחתית התנור.
  • בסיום האפייה נכבה את התנור ונשאיר את העוגה בפנים עם דלת פתוחה כשעה. נכניס למקרר רק אחרי שהתקררה לגמרי
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
עוגת גבינה
צילום: הילה סמוכה רשתי

Advertisements

עוגת גבינה
צילום: הילה סמוכה רשתי

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Advertisements

Similar Posts

4 Comments

  1. שלום, הקצפתי את החלבןנים עם הסוכר בהדרגה ולא נהיה לי קצף נשאר נוזלי המשכתי המון ועדיין לא עזר זה קריטי אם נמשיך את העוגה שזה לא קצפי וזה יצא נוזלי?

    1. היי אתי,
      זה לא קריטי אבל עדיף שיהיה קצף. נשמח לנסות לעזור עם שני טיפים חשובים:
      1. כשאת מקציפה בפעם הבאה, כדאי להטות את הקערה לצד ולהקציף עד שמתקבלת קצפת יציבה. ממשיכים גם אם נראה שזה הרבה זמן, בסוף זה קורה.
      2. ייתכן שהיה חם מהרגיל במטבח ולכן הקצפת נותרה נוזלית. אפשר להקפיא אותה ל-15 דקות ואז להקציף שוב.
      אם גם זה לא עוזר, מוסיפים כף גדושה אינסטנט פודינג וניל.
      בהצלחה ונשמח לעדכון 🙂

  2. יצא עוגה מושלמת!!
    מתכון מעולה, יצאה אורירית בטירוף, ולא נחתה.
    מה שכן,
    אני ויתרתי על הכף חמאה מומסת.

    1. היי תאיר,
      תודה ששיתפת אותנו ואנחנו ממש שמחים לשמוע שאת נהנית ממנה!!
      אם יש לך תמונה או שתיים, מוזמנת להעלות אותן לקבוצה 🙂
      שבת שלום!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements