| | |

חצילים מגולגלים בגבינות

עם רוטב עגבניות מושלם
בהשראת: מורן תורג'מן
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
חצילים מגולגלים

לכל אוהבי החצילים וגם למי שפחות אוהבים, תכירו את המנה הכי מהממת לשבועות שלא הייתה מביישת את טיב המסעדות!

קבלו מתכון לחצילים מגולגלים בגבינות שמבשלים על רוטב עגבניות ופרמזן מדהים, המשתלבים בצורה מושלמת לטעמים של הגבינות הנמסות בפנים, והחצ‎ילים השזופים ומענגים.

מנה מדהימה ומנצחת לכבוד שבועות שתרשים את כל מי שטועם, ותשדרג לכם את החג בטעמים שישאירו את כולם המומים. אין סיכוי שלא מכינים!

ספר המתכונים של מורן תורג'מן

חצילים מגולגלים

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

חצילים מגולגלים

חצילים מגולגלים בגבינות

עם רוטב עגבניות מושלם
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: מורן תורג'מן

המצרכים

  • 2 חצילים ארוכים

למילוי:

  • 100 גרם גבינה בולגרית קשה מגורדת
  • 100 גרם גבינת קשקבל מגורדת
  • 50 גרם גבינת רוקפור (לא חובה)
  • 50 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 150 גרם גבינת שמנת
  • מעט בזיליקום טרי קצוץ
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • מעט אגוז מוסקט

לרוטב:

  • רוטב עגבניות פומודורו של קנור
  • 50 גרם פרמזן
  • פסטו למריחה על החציל (לא חובה)
  • אגוזי מלך קצוצים לקישוט

אופן ההכנה

  • פורסים את החצילים לפרוסות (לא עבות) לאורך. משרים אותם עם מעט מלח למשך עשר דקות.
  • מייבשים ומניחים על נייר אפייה. מתיזים/מורחים מעל שמן זית, ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות.
  • מערבבים את כל חומרי המילוי יחד.
  • על כל חציל מורחים מעט פסטו (לא חייב). הכי טעים להכין פסטו ביתי!
  • שמים מן התערובת של הגבינות ומגלגלים.
  • בתבנית פיירקס, שמים ¾ צנצנת רוטב עגבניות פומדורו של קנור. מניחים מעל את החצילים שהסגירה כלפי מטה.
  • מפזרים מעל גבינת פרמזן ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות בערך חצי שעה.
  • מפזרים מעל אגוזי מלך קצוצים.

הערות וטיפים

סרטון אופן הכנה:
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

חצילים מגולגלים

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?