| | | | |

חצ'פורי גבינות לשבועות

טעם נדיר ומעלף המתקבל מבצק פריך וחלומי בצורת סירות קטנות!
בהשראת: רלי רחל ואזנה
ציון 4.46 על ידי 11 דירוגים
חצ'פורי גבינות לשבועות

חצ'פורי, מאפה גבינות מסורתי מהמטבח הגיאורגי! מתכון אליפות למאפה ממכר שמכינים בקלות!

למי שלא יודע מהו חצ'פורי, זה ממש חור בהשכלה הקולינרית והפסד גדול! אז כדי שלא תישארו מאחור ותוכלו לומר בפה מלא שאתם יודעים מה זה חצ'פורי ושאתם מכירים את הטעם הנפלא שלו, דאגנו לכם למתכון אורגינל למאפה הגבינות הכי ממכר שיש!

מתכון קל ומהיר להכנה ותקבלו מאפה גבינות עשיר ומפנק, עשוי מבצק פריך ובמילוי שלל גבינות! מתכון למאפה מושלם שמתאים לכל ארוחה ביום ונהדר להכנה גם בחג השבועות!

 

ספר המתכונים של רלי רחל ואזנה

 

 

חצ'פורי גבינות לשבועות
צילום: רלי רחל ואזנה

למה באמת כדאי לכם: חצ'פורי גבינות

  • מתכון אורגינל ומדויק היישר מהמטבח הגיאורגי!
  • מתכון קל ומהיר הכנה שאפשר להכין גם ביום עמוס!
  • פינוק שובר שגרה, מושלם לכל המשפחה!
  • מאפה גבינות חגיגי שכדאי להכין בחג השבועות!

שורה תחתונה: מתכון קל ומהיר הכנה למאפה גבינות עשיר ונדיר שיביא את גיאורגיה אליכם הביתה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

חצ'פורי גבינות לשבועות

חצ'פורי גבינות לשבועות

טעם נדיר ומעלף המתקבל מבצק פריך וחלומי בצורת סירות קטנות!
ציון 4.46 על ידי 11 דירוגים
לדרג
כמות 30 יחידות
באדיבות: רלי רחל ואזנה

ציוד

מידה: כוס חד פעמית לשתייה קרה

המצרכים

לבצק:

  • 1 קילו קמח
  • 1 כף מלח
  • 1 כפית סוכר
  • ¼ כוס שמן
  • ½1 כפות שמרים
  • ½2 כוסות מים פושרים

למילוי גבינות: (אפשר גם להחליף בכל גבינה אחרת שתרצו)

  • קוטג' (לפי הטעם)
  • בולגרית (לפי הטעם)
  • צפתית (לפי הטעם)
  • גבינה צהובה מגוררת (לפי הטעם)
  • שום (לפי הטעם)
  • שמיר (קצת)
  • פטרוזיליה (לפי הטעם)

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל המרכיבים יחד עד לקבלת בצק, ונותנים לו מנוחה של שעה וחצי בערך.
  • מכינים את המלית על ידי ערבוב כל החומרים יחד. אפשר למלא גם בכל סוג של גבינות שיש בבית.
  • להכנה בצורת סירה כמו בתמונה, מחלקים ל-30 כדורים בערך, ומגלגלים בקצה וגם בקצה השני כמו רולדה ואז סוגרים קצוות שלא יפתח.
  • ממלאים את החצ'פורי, וסוגרים את הקצוות ממש ממש טוב.
  • מורחים ביצה ושומשום, ומכניסים לאפייה בטורבו בתנור שחומם מראש על 170 מעלות עד להזהבה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: חצ'פורי גבינות

כמויות של הגבינות כמה צריך?
אין לי כמויות מה שבא לך תמלאי.
תסבירי בבקשה לגבי הצורה, איך מכינים ואיך ממלאים?
מגלגלים בקצה אחד אחד כך בקצה השני כמו רולדה ואז סוגרים בקצבות.
נראה אש! האם אפיה בטורבו או רגיל?
טורבו גם למעלה וגם למטה.
לא הבנתי להשאיר או לסגור לגמרי?
רק את הקצבות באמצע זה פתוח.
בגבינות לא שמת ביצה?
לא רק מרחתי למעלה ביצה וסומסום.

 

חצ'פורי גבינות לשבועות
צילום: רלי רחל ואזנה 

רק עוד דבר אחד אחרון!

טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?