| | | | |

פשטידת גבינות אישית

מבצק רך המועשר ביוגורט
בהשראת: מורן תורג'מן
ציון 4.37 על ידי 11 דירוגים
פשטידת גבינות

מחפשים ארוחת בוקר או ערב מושלמת שאפשר להכין בדקות ספורות, בלי לוותר על הטעם המושלם שכל המשפחה תאהב? אז מתכון זה הוא בול בשבילכם!

קבלו מתכון לפשטידת גבינות אישית וחמודה המלאה בטעמים עשירים ומענגים מבצק רך להפליא המועשר ביוגורט, ומלית מפתיעה של גבינה עשירה וחלומית.

מכינים פשטידות מדהימות אלה תוך 10 דקות עבודה לכל היותר, מגישים לצד יוגורט טעים, ומפנקים את המשפחה בארוחה משגעת שלא ישכחו בזמן הקרוב!

ספר המתכונים של מורן תורג'מן

 

פשטידת גבינות
צילום: מורן תורג'מן

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

פשטידת גבינות

פשטידת גבינות אישית

מבצק רך המועשר ביוגורט
ציון 4.37 על ידי 11 דירוגים
לדרג
באדיבות: מורן תורג'מן

המצרכים

לבצק:

  • 1 ביצה
  • 1 יוגורט של דנונה Bio
  • 1 קוטג'
  • ¼ כוס חלב
  • ½ כוס שמן
  • ½ כפית מלח
  • 150 גרם גבינה בולגרית מפוררת
  • 150 גרם גבינת קשקבל מגורדת
  • 2 ½ כוסות קמח תופח

למילוי:

  • חופן גבינת קשקבל מגורדת/ צהובה
  • חופן טבעות זיתים
  • 1 בצל מטוגן
  • מלח ופלפל
  • שומשום לבן ושחור לעיטור

אופן ההכנה

  • מערבבים בקערה או במיקסר את כל חומרי הבלילה הרטובים, ואז מוסיפים את הקמח ומערבבים, אפשר להוסיף עוד רבע כוס קמח במקרה הצורך.
  • בעזרת ידיים רטובות, לשים מעט מן הבצק הרך בתבנית שקעים, שמים באמצע מן המילוי, ומכסים בעוד בצק.
  • מפזרים שומשום לבן ושחור ומכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות עד הזהבה.
  • מומלץ להגיש עם יוגורט בצד.
  • להכנת המילוי - מטגנים קוביות מבצל 1, ומערבבים יחד עם הגבינה והזיתים ומתבלים במלח ופלפל.
  • ניתן גם לקחת מן הבלילה כדור בעזרת ידיים רטובות ולהניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אפשר גם בלי מילוי.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

פשטידת גבינות
צילום: מורן תורג'מן

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?