|

כדורי תפוחי אדמה קריספיים

עם מלית גבינה מפתיעה
בהשראת: סוניה סאני בן הרוש
ציון 4 על ידי דירוג אחד
כדורי תפוחי אדמה
כולם אוהבים תפוחי אדמה, אבל תאהבו אותם עוד יותר עם שדרוג משגע זה שישאיר אותכם מכורים לחיים!
קבלו מתכון לכדורי תפוחי אדמה פירה קריספיים במרקם מושלם, ומשודרגים במלית מפתיעה של גבינה צהובה מושחתת ונמסה בפה.
תוספת נהדרת שמתאימה לכל ארוחה שכל המשפחה תאהב. איך שלוקחים ביס ראשון, שומרים מתכון ומכינים כל שבת!
מתכון באדיבות: סוניה סאני בן הרוש

ספר המתכונים של סוניה סאני בן הרוש

 

 כדורי תפוחי אדמה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

כדורי תפוחי אדמה

כדורי תפוחי אדמה קריספיים

עם מלית גבינה מפתיעה
ציון 4 על ידי דירוג אחד
לדרג
באדיבות: סוניה סאני בן הרוש

המצרכים

  • 5 תפו"א אדומה מבושלים ומעוכים לפירה
  • 1 בצל קצוץ מטוגן עם 3 כפות שמן
  • ½ כפית מלח
  • ½ כפית פלפל לבן
  • ½ כפית כורכום
  • ½ כפית תבלין חוואיג'
  • ½ כף מרק עוף
  • 2 כפות גדושות של קמח
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • 2 כוסות פירורי לחם מוזהבים
  • 4 כפות שומשום
  • ¾ כוס פירורי לחמית כוסמין טחונים

למילוי ההפתעה:

  • ריבועים קטנים של גבינה צהובה בגודל של ס"מ

אופן ההכנה

  • להכנת הפירה - שולקים את התפו"א, נסנן ונצנן היטב ולאחר מכן נמעוך לפירה.
  • נוסיף את הבצל המטוגן ואת כל התבלינים ונערבב היטב. נתקן טעמים במידה וצריך ונניח במקרר לחצי שעה.
  • בקערית קטנה מערבבים את 2 הפירורי לחם עם שומשום, ופירורי לחמית כוסמין.
  • ניקח חופן מהפירה וניצור כדור, נשטח על היד ונמלא בקוביית גבינה צהובה, ואז נסגור היטב ויוצרים שוב כדור יפה.
  • נטבול כל כדור ב-2 ביצים טרופות עם כפית מים, ולאחר מכן נעטוף היטב בפירורי הלחם.
  • נחמם שמן קנולה עמוק בסיר קטן, ונטגן את הכדורים עד להזהבה יפה.
  • נעביר לנייר סופג ולאחר מכן לצלחת הגשה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
כדורי תפוחי אדמה


שאלות נפוצות: כדורי תפוחי אדמה 

במה אפשר להחליף את הגבינה?
את יכולה להשתמש בטופו או פשוט לוותר על הגבינה ולהכין כדורי תפו"א ככה איך שזה – יוצא משגע גם בלי גבינה.

כדורי תפוחי אדמה

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?